Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

Siedze dzisiaj w pracy.. Moze ktos jeszcze?

Polecane posty

nie no dlugasny jest ten o kochankach i dylamatach zon:) ja mu zle nie zycze zeby jasne bylo:) wlasnie sobie ogladam centum handlowe w necie:)

Gość GGGabi cześć
🖐️:)...chce Ci powiedziec, ze Cie bardzo milo wspominam, bo kiedys pozwolilas mi plakac sobie wirtualnie w dekolt..🌻... Ale teraz juz jest ok i mam prace...:)

co za centrum handlowe? :classic_cool: pochwal sie ... ja udaje , ze rysuje :classic_cool: sciamniacz ze mnie ...

GGGabi cześć -->> bardzo sie ciesze, ze sie ulozylo... i ciesze sie , ze moglam pomoc 🌻 i chyba wiem o kogo chodzi... :classic_cool:

z Krakowa jestes? klimat niesamowity... wstyd sie przyznac , ale nie widzialam.. skyscrapercity - to fajne forum architektoniczne .. sa opisy kazdej (prawie) wiekszej budowli w miastach polskich i na swiecie - polecam ;)

Tak myslaam, ze sie zapodzialas gdzies w kuchni :D Smacznego w takim razie... :classic_cool: az glodna sie robie powoli...

stonoga gracja- > no ciebie , ciebie :D to moja ciekawosc sie odezwala.. :D

gdzies urwalo mi wypowiedz:) gabi... ja nie lubie takiego nowoczesnego stylu:) jak dla mnie zbyt zimny i surowy:) za duzo szkla,metalu.

pierwsze wrazenie- budynek bardziej kojarzy mi sie z lotniskiem niz z centrum handlowym- chodzi mi o frontowa elewacje. Dobrze , ze zadzialali gra swiatel. wnetrze- podoba mi sie . ale i tak uwazam , ze stary browar w Poznani jest no 1 w polsce jesli chodzi o sredniej wielkosci centrum handlowe :classic_cool:

nie wiem w poznaniu nie bylam:) caly dzien przesiedze na kafe:) przeczytalam 7 stron ksiazki :) nawet o jedzeniu zapomnialam:)

strony nie znaleziono:) a jakos nie chce mi sie:) cieplo,fajnie:) czytam jakies bzdurny na necie:) kafe mi dobija:) czasem nie wiem czy smiac sie czy plakac:) zastanawiam sie czy ludzie az tak moge byc ograniczeniu jak niektorzy autorzy topikow:) np.smutna pusia:)

Gość ponieważ
dziś bardzo wiele osób odwiedza tą stronę więc mogą być opóźnienia w jej otwarciu

mi tez sie nie otworzyla. ja chcialabym juz byc w domu.... chyba jestem przemeczona, poza tym gardlo zaczyna mnie troszke drapac...

tez chcialabym ja dzisiaj wyznawac :D chociaz jak narazie moja praca do przodu sie nie posunela... :O

jest sliczny :) takie male cuenko z mnostwem wspaniale dobracowanych detali... moj idol :D