Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikka_18

Błagam pomóżcie bo zwariuje!!!

Polecane posty

Gość Nikka_18

od ponad pół roku jestem z chłopakiem,który był początkowo moim bardzo dobrym kolegą,sama nie wiem dlaczego zgodziłam się z nim,nie myślałam poprostu o tym co bedzie dalej,on cały czas jest dla mnie tylko przyjacielem,nie kocham,ale bardzo go lubię i bardzo się do niego przywiązałam,a on mówi,że jest strasznie zakochany,że zrobi dla mnie wszystko,że bardzo mu na mnie zależy itp.Wczoraj pokłóciliśmy się,on pytał czy chcę byc z nim dalej.Ale ja właśnie nie wiem czy chcę,strasznie się o niego boję,że zrobi coś głupiego:( mojej koleżance powiedział,że nie wyobraża sobie,życia bezemnie:( zaraz mam z nim pogadac,ale boję się też,że ja tego nie wytrzymam,że bedzie mi źle bez niego:( co o tym myślicie?

To się zdecyduj albo chcesz z nim być albo nie nikt za ciebie nie rozwiąże tego problemu

Gość no Europe
czesto takie gadanie w stylu: " nie moge bez niej życ, nie poradze sobie" itp ma na celu zatrzymanie kogos przy sobie, branie go na litosc i współczucie:/ ja sie na to nie daje nabierac, jeden taki przypadek mi uswiadomil jak nieobliczalni moga byc tacy faceci, tobie glowe zawraca a i tak nic sobie pewnie nie zrobi, poza tym nie mozesz brac odpowiedzialnosci za czyjes zycie, to ty decydujesz z kim chcesz byc, pamietaj. Mam nadzieje ze z Twoim bedzie jednak inaczej:)

Gość w takim razie
skoro nie bylas zakochana po co zgodzilas sie z nim chodzic? za glupote trzeba placic niestety.

Gość Nikka_18=
Bo nie zastanawiałam się jak to będzie dalej wyglądało:/ nie potrafię powiedziec mu że nie chcę już z nim byc,nie potrafię go tak krzywdzic:/ tym bardziej,że mnie kiedyś ktoś tak ranił i wiem jak to jest. On mi mówi,że się załamie jak go zostawię,prosi żebym dała mu jeszcze jedną szanse,ale ja myślę że to nic nie znieni:/

Gość Nikka_18=
no i nie powiedzialam mu ze nie chce juz z nim byc:/ nie umiałam:/ ;( dalej jesteśmy razem choc dla mnie to i tak już skończone:/