Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna babka

Faceci po 40 chodzący na dyskoteki...

Polecane posty

Gość taka sobie jedna babka

Co sądzicie na ich temat?

Gość pozimka malutka
Byłam kiedyś z kimś takim. Dla mnie to żenada. Podstarzałek taki, a ślini się do młodych dziewczynek z disco. Z reguły taki pan ma kasę, jeździ sportowym autem i udaje macho. To takie "ostatnie podrygi" przed emeryturą;)

Gość kiedys widziałam takiego ale
myślałam,ze to szatniarz🖐️

Gość dfdsff
dupki? Zazdrosc przez ciebie przemawia. Maja kase, chodza wyrywac mlode dupencje, w zamian za kasiore. Wszyscy sa zadowoleni.

Gość buka
A 40 to już starość?

moj znajomy chodzi,ma prawie 50siatke,zona go zostawila i,podrywa 20letnie panienki,zadna rownolatka go nie chce,ale tym mlodym jakos sie podoba:-o

Gość dla dzieci
to 40 to starość a jak dojdą do tego wieku to nadal będą uważały się za młode

Gość dfdsff
no i dobrze. Po co ma wyrywac jakies zasuszone sliwki, jak moze wyrwac mlode dupeczki?

Gość kamisiula
Wiecie, jest takie porzekadełko: "Jeśli facetowi po podobają się laski które mogłyby być jego córkami, to znaczy, ze jest stary" I coś w tym jest. Mnie śmieszą tacy panowie udający młodzieżowców. Wydaje im się, że są trendy, a aż żałość bierze jak się nich patrzy.

Gość Mati.....
Znam takiego zioma, który jst ok. 50 i łazi z nami do disco. Udajemy, ze jest naszym dobrym kuplem, ale tak w sumie mamy z kogo polewać. Stary dziadyga, ale wiecie, zel na włoskach, modne ubranka, szpan na całego.

Gość Grześśśśśśśśśśśs
Takie dziady łażą na dyskoteki i zasmradzają klimat młodzieżowych imprez. Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Gość córeczka niedobra
Moi rodzice są po rozwodzi kilka lat. Ojciec dziś ma 46 lat i przeżywa drugą młodość. Obydwie z siostrą wstydzimy sie za niego. Zgrywa młodzieżowca, chodzi na dyskoteki, ma kolegów w naszym wieku, którzy tak naprawdę kpią z niego za plecami. Obciach i tyle. Staruszku nie rób Nam tego:(

Gość mlodalaska
niezly ubaw jest z nich jak im się przykadzi że np młodo wyglądają - ale się puszą tragiczne palanty, heeeeeeeee

Gość
Haha. Drogie dziewczątka. Zobaczymy jak wy się będziecie ubierać i prowadzić po 35ce :P Kobiety się szybciej starzeją. I z reguły dużo żałośniej... Mam jednego kumpla. Jak miał 44 łaził ze mna na dyskoteki i wyrywał (z sukcesami 16tki). Kolo miał w sobie tyle energii zyciowej, ze cholera, też bym się chciał tak zestarzeć. No, ale gościu, w przeciwieństwie do przypadków, które opisujecie, mial jeszcze wyczucie dobrego smaku.

Gość
Haha. Drogie dziewczątka. Zobaczymy jak wy się będziecie ubierać i prowadzić po 35ce :P Kobiety się szybciej starzeją. I z reguły dużo żałośniej... Mam jednego kumpla. Jak miał 44 łaził ze mna na dyskoteki i wyrywał (z sukcesami 16tki). Kolo miał w sobie tyle energii zyciowej, ze cholera, też bym się chciał tak zestarzeć. No, ale gościu, w przeciwieństwie do przypadków, które opisujecie, mial jeszcze wyczucie dobrego smaku.

Gość i co dalej
i co dalej?

Gość uppppppppppp
uppppppppppppppppppp

Gość w ogóle każdy .....
w ogóle każdy bez wzlędu na wiek, obojetnie czy ma 18 czy 40 i ...chodzi na disco to burak! tylko buraki łażą na disko :D