Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja wam powiem...

Wszystkie wasze diety są o dupe rozbić

Polecane posty

Gość a ja wam powiem...

Siedzicie przed kompami i sie wymieniacie dramatycznymi doswiadczeniami pt. " dzisiaj zjadłam tylko sucharka, zaraz padne" i tylko sie nakrecacie. Zdrowy człowiek nie jest skonstruowany w taki sposob żeby musiał żyć o jednym sucharku i wodzie. Powinno sie jesc normalne posiłki, oczywiscie z umiarem, ale w normalnych ilosciach. A sekretem figury nie jest głodzenie się, tylko RUCH. Nie dziwcie sie ze siedząc na kafe cały boży dzień nie umiecie schudnąć. RUCH, RUCH, i jeszcze raz RUCH. Oczywiscie chodzi mi o osoby zdrowe, niech sie nie oburzają osoby, które nie mogą schudnąć z powodu kłopotów zdrowotnych.

Gość DESPERNSA
nikt nie mówi chyba o "życiu" o jednym sucharku, tylko o ODHUDZANIU, a to różnica.

Gość a ja wam powiem...
piszemy "odchudzanie". CH. Wasze odchudzanie zamiast na ruchu, opiera się na bezsensownych dietach i głodzieniu sie. Powodzenia :D

wiem, jak się pisze. To tylko zjedzona literka :-) odchudzanie powinno opierac się i na ruchu i na diecie, wtedy przynosi najlepsze efekty. DZIĘKUJEMY :-)

Gość a ja wam powiem...
szkoda ze jak sie czyta wasze topiki, to 3/4 waszych pomysłów to głodzenie sie i siedzenie na kafe. Idiotyzm.

no fakt, to przykre ale na szczęście jest na to rada - nie trzeba ich czytać :-) nie będzie Ci szkoda :-D a tak poważnie, to szczerze mówiąc nie widziałam jeszcze topiku, na ktorym ktoś proponuje siedzenie na kafe, jako sposób na zrzucenie kg. możesz podać linka?

Gość a ja wam powiem...
naprawde jestes taka głupia, czy tylko udajesz?

udaje, nie widzisz?? ;) ktoś tu chyba się zdenerwował haha

Gość a ja wam powiem...
jeżeli czytanie topików jest dla ciebie denerwujące to coś z tobą nie tak

maly pomaranczowy niczek wchodzi na cafe i obraza innych,bojac sie ujawnic pod swoim prawdziwym nickiem:)

Gość a ja wam powiem...
No bo zdrowy człowiek, który się dużo rusza nie ma prawa miec kłopotów z nadwagą :)

Gość a ja wam powiem...
jestem smutną pusią mam 120 kg wagi i 163 cm wzrostu

Gość a ja wam powiem...
gdybym miala czarnego nicka, to bym pod nim pisała. Nie posiadam takowego, ale jeżeli kolor nicka jest dla was jakims wyznacznikiem to prosze bardzo, moge zaczernić. Z.w.

widze, że koleżanka ma zapędy prawotwórcze :-) no ale widzisz koleżanko, myjesteśmy leniwe i się nie ruszałyśmy i teraz się odchudzamy - każda tak jak jej pasuje i jak jej wygodnie, wiec o co chodzi? :-)

chodzi mi tylko o to,ze wiele osob na tym forum chcac powiedziec co naprawde mysli pisze pod pomaranczowym,pod czarnym bojac sie wypowiedziec.denerwuje mnie to.spojrz na lady in red21,denerwuje sporo dziewczyn,ktore czesto wyzywaja ja pod pomaranczowymi nickami,fakt,czasem moze i sie madrzy:) ale robi to ciagle pod swoim nickiem:)czarnym:)

Gość a ja wam powiem...
zobaczymy ....

Gość nie chce zaczerniac
a cóz to za odwaga pisać na czarno? W necie zawsze jesteś anonimowy.Sklecanie postow na czarno nie jest bohaterstwem;]Chodzi o fakt czy ma miejsce obrazanie innych,nic innego

Gość nie chce zaczerniac
obrazanie obrazaniem,zawsze sie trafi jakis frajer,problem w tym by miec odp podejscie i np nie karmic trolla,nie wykłócać się

heeheh dzieki za przeslanie pod czarnym nickiem, zreszta czarnych nicow tez mozna miec pelno:)a do kolezanki wyzej- moze i jestes anonimowa w sieci ale udzielajac sie aktywnie na forum jestes jakos identyfikowana ze swoim nickiem, no chya ze piszesz pod wieloma:P

Tylko nie rozumiem dlaczego wszystkie te, które się odchudzają przez głodzenie od razu traktują jak wroga kogos kto im mówi ze ruch to podstawa. Pewnie z wściekłosci że ktoś ma racje, a one są zbyt leniwe żeby sie ruszyć. Innego powodu nie widze

Gość do a ja wam...
jestem leniwa, a tobie gówno do tego co to ma być, prawisz tu jakieś morały, czy kazania? a kim ty jesteś i co masz na celu, robaczku? biedny, chydy, ale za to wyruchany robaczek

no tak są leniwe osoby a potem narzekają ,że są grube(mam na myśli 100kg w góre przy 160cm wzrostu) ,że szczuplejszym jest w życiu łatwiej... ja się tylko pojawię na jakimś topiku i powiem cześć to mnie zaraz zjadą...teraz chyba wiem dla czego ;)