Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia66

ciąża!!!!

Polecane posty

Gość lusia66

27 sierpnia odbylam stosunek bez zabezpieczenia teoretycznie w dni niepłodne (bo okres miałam 2 sierpnia). u ginekologa byałm 19 wrzesnia na badaniach.wiec gdybym była w ciąży to ginekolog wowczas mogłyby to stwiedzic (robił mi usg dopochwowo)? miałam miesiaczki po stosunku dwa razy ale na poczatku z plamieniami i skąpe. teoretycznie gdybym byla w ciazy od tego 27 sierpnia tyłoby to juz 65 dni czyli ponad 2 mce. innych objawów nie mam tylko moj brzuch jakby robił sie wiekszy, byc moze przytyłam a byc moze to ciaża. co myslicie?

Gość lusia66
??????????????/

Gość nie wydaje mi sie
zeby to byla ciaza

po ponad dwóch miesiącach na pewno na usg byłoby dobrze widać dziecko więc w ciąży na pewno nie jesteś może mniej słodyczy ;)

Gość lusia66
na usg byłam 19 wrzesnia czyli 24 dni po stosunku

Gość lusia66
???????????????

Gość ladnieee
zrob test my nie wiemy co dzieje sie w twojej macicy

Gość lusia66
a czy usg dop[ochwowe 3,5 tyg od stosunku wykazało by ciąze czy za wczesnie?

Gość juz nie moge
tego czytac!!!! Jak sie boisz, ze jestes- chociarz pewnie nie jestes to zrob bhcg i po sprawie.

Gość ladnieee
:O no przeciez sam apiszesz ze bylas u lekarza..:O zrob test albo jak pisze poprzednicza bhcg i tyle

Gość lusia66
wiem ze moge zreobic sobie test i wtedy bedzie wszystko jasne. byłam u lekarza na badaniu ale 3,5 tyg po stosunku. nie stwierdził ciązy ale czy to nie zawczesnie zeby wykryc ciąze?

Gość juz nie moge
zrob jutro bete!! po co sie pytasz na forum???? a co my wrozki??? Najadlam sie dzisiaj cebuli, bede miala zgage czy nie????:O

Gość ladnieee
lusia jak pisalam nie wiemy co dzieje sie w twoim organizmie wiec test albo kolejna wizyta i tyle.mozemy cipowiedziec jestes a nie bedziesz albo nie jestes a bedziesz a po co skoro tego nie wiemy...

Ale jaja:) Właśnie zrobiłam interaktywny test ciążowy:D:D:D do zielonego kwadraciku przyłożyłam paluszek i co??? zmienił kolor na niebieski!!!! Dobre , bo jestem w 40tc :D:D:D hehehe....

Gość do rruuddii
w ktorym tygodniu usg potwierdził twoja ciąże?

Gość do RRuuddii
mi ten test wyszedł pozytywny a nie jestem w ciąży - wiem o tym

Gość Basia75
myślę że brzuszek rośnie na zimkę organizm gromadzi zapasy więc to raczej nie jest ciąża a jeśli tak to już w grudniu poczujesz ruchy pozdrawiam

Gość tttttttttttttt
usg dopochwowe pokazuje bardzo dokładnie, co sie tam dzieje, więc mysle, że 3.5 tygodniową ciążę by wykrył ale to takie gdybanie - moze zarodek zagnieździł się później niż sobie myslisz, może to, moze tamto idx do laboratorium, zbadaj krew i bedziesz wiedziec albo idx do ginekologa po co się meczyc, jak można wiedziec

Gość tttttttttttttt
zapłodnienie tez wydaje mi sie mało prawdoipodobne, bo stosunek był tuz przed kolejnym okresem, wiec raczej w dni niepłodne lekarz powie wszystko