Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

castaya

kiedy wasze dzieci podnosily glowke??

Polecane posty

mam 2,5 miesieczna corke a ona lezac na brzuszku prawie nie podnosi glowki troche mnie to martwi zaznacze tylko ze jak ja trzymam pionowo to glowke trzyma prosciutko! a jak bylo u was?

mój syn unosił główkę w ... 4-tym tygodniu życia, ale to niestety dlatego, że ma wzmożone napięcie mięśniowe :(

Gość też około miesiąca
lekarka powiedziała,że jest silny..

Gość fdddddddffffffff
nie chce sie strarszyc ale zasiegnij porady lekarza.. bo ... yy nie chce cie straszyc

Moja podnosila od samego poczatku. Możecie mi niewierzy, mówic ze sie chwale ale mam na to dowody :) Mam fotki małej z 3 tyg życia jak lezy na lózku i podnosi glówke :):) Silna bardzo była :)

Gość a u mnie
moja córeczka miała 3,5 m-ca! Sytuacja wyglądała tak jak u ciebie.Na stojąco sama trzymała świetnie,prosto główkę,na brzuchu nie.Robiła takiego samolota i waliła nosem w łóżko.Aż pewnego pięknego dnia wpadła do mnie koleżanka,położyłam małą na brzuszku no i ona ten swój "samolot" robi.A moja koleżanka cyk- wzięła rączki dziecka i przesunęła je do przodu przed małą tak żeby podparła się na łokciach.A moje dzieckogłowa w górę i dziąsła na wierzch w uśmiechu.Ja myślałam ,że padnę.Źle ją cały czas kładłam,a ona nie potrafiła sobie tych rączek podsunąć.Może i ty to źle robisz?:)