Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychologic

dlaczego kobiety nie chodzą do burdeli

Polecane posty

Gość psychologic

brzydule lubia czipendelsów, bogate europejki jeżdzą do afryki na seks turystyke z młodymi biednymi chlopcami no ale burdeli na taką skale jak dla facetow nie ma czy znaczy to że kobitki są szlachetniejsze? a może po prostu te brzydkie wiedza że meskiej dziwce by na ich widok nie stanął więc nawet nie szukaja takich znajomosci - i to chyba jest wyjasnienie zagadki

nawet nie wiesz jakie kobiety chodzą do takich \"burdeli\" ;) i nie takie brzydule jak sądzisz... fakt,że jest ich mniej w Polsce ale są...

Gość bo kobiety jesli
juz chca miec seks z meska prostytutka to sobie zamawiaja chloptasia do domu, albo do hotelu ;)

Dokładnie. Żigolak, męska prostytutka to pojęcia powszechnie znane. Jeśli takie zachowanie facetów przyjmie zorganizowane formy w postaci burdeli. Spokojnie dziewczyny, kobiety możecie mówić że prawdziwych mężczyzn już nie ma.

Gość dzieje się tak dlatego
że mężczyźni zamiast mózgu używają kutasa, ergo jak kobieta ma ochotę na seks, to wystarczy, że zamach dupą przed oczami dowolnemu samcowi, który dawno nie umoczył i ma za darmo to, za co mężczyzna w jej sytuacji by musiał zapłacić. Po prostu jesteście bardziej żałośni niż prostytutki, bo o ile one dają się posuwać grubym i obleśnym facetom po to, żeby zarobić, o tyle wy posuniecie wszystko tylko po to, żeby spuścić z krzyża:) No ale pretensje do natury🖐️

Dlatego szukamy innych form zarabiania pieniędzy niż sprzedawanie własnego ciała, by zaspokajać swoje potrzeby. Wy dajecie dupy my budujemy spychacze, pociągi i statki. Inne zachowanie grozi załamaniem się równowagi płci. ;-)

Gość sorry Michaił że przerwę
ci na moment: kto wg. Ciebie wynalazł komputer? radzę się dobrze zastanowić i podeprzeć nazwiskiem... ;-)

Gość czemu nie chodzą do burdeli
rany, przyczyn jest cała masa, a na prawdę nie chce mi się ich tutaj wykładać, potrzeba by je było jakoś ułożyć rozsądnie, a między bogiem a prawdą nie chce mi się, plery mnie bolą i oczy szczypią.

Nie wiem oświecisz mnie. Jedyne co wiem że ta historia z komputerem jest nieco starsza niż się wszystkim wydaje. Mam nadzieję że nie starasz mi się wmówić że Kopernik też była kobietą. :P

Gość a ty małaczarna
wiesz to z własnej praktyki czy tylko ze słyszenia? :P

Bo po co mamy płacić za kawałek jakiegoś marnego frędzla?:O Wam i tak krew odpływa z mózgu gdzie indziej i nawet owcą byście nie pogardzili:P Facet jak jest głupi, brzydki i ma beznadziejny charakter, nie porucha jak nie ma kasy. A kobieta może wyglądać jak leśny stwór, ważne żeby miała dziurę. Gdziekolwiek. Mężczyznom współczujemy wacków:)

Gość te michail
a co ty sie tak tym dupa lizesz na wszystkich topikach ? pewnie nalezysz do tej grupy dla których - potwór nie potwór byle miał otwór :o psujesz opinie normalnym facetom którzy nie lecą na pierwszą lepsza tylko wybieraja najlepsze

Nie kradnę już niedojrzałych jabłek. Już mogę sobie na to pozwolić by wybierać owoce, na tyle dojrzałe... ;-) by rozkoszować się pełnią smaku, tego powszechnie uważanego za zakazany owoc smaku.

Nie chodzą bo wolą ogłaszać się w telegazecie........ :D

Gość Ooooooooooooooooooooooo
a wy za to płacicie:D :D :D :D

Gość chcialbym zdementowac
nie ruszylbym kobiety ktora jest brzydka gruba ale ma otwor nie pocieszajcie sie brzydkie jedyne na co moga liczyc to na pozwolenie robienie loda i to nie u wszystkich facetow

Gość inna całkiem inna ...
Hmm... myślę, że i tak z odmawianiem "podrywaczom" mamy spory problem ... Latem to wyć się chce, ile zaczepiają nas faceci ... (Zimą troszkę mniej :P) Skoro odmawiamy ... To nie wiem, po co miałybyśmy płacić? Chyba każda chętna miałaby okazję do "darmowego" faceta ... :P :O

Gość wsrod facetow
same adonisy hehehe

Gość no i wszystko jasne
inna a jacy to cie faceci zaczepiją? pijaczki spod sklepu spożywczego? :P normalny facet może sobie wybrać więc na paszteta nie poleci czyli pozostają wam sami obleśni albo seks za kase .....w tym topiku odpowiedziałyście że w takich sytuacjach wybieracie zdesperowanych oblechów w myśl zasady " dozorca nie dozorca byle miał bolca" :) a więc sie wyjaśniło - facet płaci i chce jakąś ładniejszą , kobieta woli za free nawet jakby facet był w typie łyżwińskiego :P

Gość znowu podejmuje próby
skazane oczywiście na porażkę, wyprowadzenia mnie z równowagi. Co ty tam masz w paszporcie: Albert? Czy ten drugi? hehe. S kąputerem historia... ech chłopcze, rozśmieszasz mnie naprawdę ostro, zara zdejmę majty i ci udzielę błogosławieństwa nomalnie. :classic_cool: