Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urojona ciąża

Urojona ciąża czy prawdziwa????Przeciez jem pigułki!!!

Polecane posty

Gość urojona ciąża

Od pół roku stosuje Novinette.Przytyłam jakies 6kg ale sądze ,że to własnie od tabletek.Tymczasem wczoraj przytrafiło mi sie cos niesamowitego, miałam wrażenie-a raczej czułam wyraźnie ruchy dziecka :O Powiecie, że jestem szurnieta ale mam dziecko i wiem jakie to uczucie kiedy maleństwo buszuje po brzuszko i wczoraj wyraźnie to czułam, 2 razy w ciągu dnia...Mam brzuszek, ale myślę,że to pozostałośc po porzedniej ciązy... Czy to możliwe żeby w trakcie stosowania tabletek byc w ciąży???

Gość jji
a moze tasiemiec?

Gość urojona ciąża
nie zastanawiam sie tyle miesiecy, dopiero wczoraj poczułam te "ruchy" no i skojarzyłam z brzuszkiem i przytyciem... Zrobie test ale zastanawiam się czy to mozliwe czy przesadzam... A z tym tasiemcem to na serio??/

Gość urojona ciąża
Miarka -to jedyne sensowne wytłumaczenie ale to było tak wyraźne, tak realistyczne, przypomniałam sobie jak 2 lata temu byłam w ciązy i nasłuchiwałam każdego takiego ruchu...

Gość jji
na serio pytam o tasiemca jesz surowe mieso? nigdy nie bylam w ciazy ani nie mialam tasiemca ale to jest to, co mi przyszlo do glowy wez to pod uwage

Gość urojona ciąża
jji nie strasz mnie kobieto;), tylko tasiemiec potrzebny mi do szczęścia , nie jadam surowego mięsa...

Gość jji
chcesz byc w ciazy? pewnie tak nie martw sie = tak czy inaczej mozg jest w stanie wyprodukowac u zdrowego psychicznie niseamowite objawy fizyczne kto przezyl ten wie wiec nie niepokoj sie ze z toba cos nie tak

Gość urojona ciąża
no właśnie nie bardzo chcę byc w ciąży-dlatego jem tabsy.Mój berbec ma dopiero1,5 roku i jeszcze nie odetchnęłąm po jednej ciązy...Z drugiej strony nie robiłabym dramatu...Tylko jak to możliwe?....Chociaz słyszałam o przypadkach wpadek przy tabsach...

Ja też czasem mam takie wrażenia - że czuję wyraźne ruchy dziecka. Kiedyś się przeraziłam, ale zdrowy rozsądek podpowiadał, że to niemożliwe (brzuszka nie miałam). Teraz już to nie robi na mnie wrażenia. Wiesz, ruchy dziecka książkowo ok. 20 tyg., ja odczuwałam trochę wcześniej, zwłaszcza przy drugim. Ale jakby nie patrzeć to już piąty miesiąc ciąży (a właściwie szósty, biorąc pod uwagę intensywność tych ruchów), wiec jest NIEMOŻLIWE, żebyś przez tyle miesięcy nie zauważyła ciąży. Perystaltyka jelit, jak już ktoś wcześniej napisał.