Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belissa

Belissa= wysyp pryszczy!!!!

Polecane posty

Gość belissa

Od trzech tygodni zażywam Belissę, po jednej tabletce dziennie. Mimo, że preparat ma też działać na skórę, to u mnie już praktycznie po 2 dniach zaczęły się pojawiać na buzi ogromne krosty, gule!!! Codziennie co najmniej jedna nowa. szczególnie na brodzie! Zastanawiam się czy to możę być przyczyna, ta Belissa. Nigdy nie miałam pięknej cery, ale ostatnio udało mi się w miarę zaleczyć i nie miałam już ropnych wyprysków, tylko same pojedyncze zaskórniki. A teraz wygladam jak potwór. :o Poradźcie mi coś proszę. Odstawić to w cholerę, czy to nie jest od tego?

Gość belissa
nikt tego nie zazywa?

Gość aniaan
to naturalna reakcja skóry..poniewaz skladniki tych tabletek maja tez dzialanie usówające toksyny z organizmu,dlatego na poczatku mozesz miec wysyp pryszczy,to znak ze skora sie oczyszcza.po jakims czasie powinno byc juz ok:)

Gość aniaan
aha i nie radze ich odstawiac.lepiej pomęczyc sie troszke...a potem miec ladna cerke:) wkoncu cos za cos;)

Gość belissa
ok no to w takim razie jeszcze się trochę pomęczę no ale to juz trwa 3 tygodnie kiedy skóra skończy się oczyszczać i wreszcie będzie ładna?

Gość belissaaaa
i jak jest lepiej ja tez biore belisse jestem na 43 tabletce a u ciebie jak ???

Gość jak dla mnie to
a jaki ma sklad ten preparat? jesli sa w nim witaminy to masz przyczyne swoich problemow jak na dloni