Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

ale mi przykro-

Polecane posty

Gość ania z innej bajki
laski ale wy robicie tragedie chlopak byl zmeczony a ta juz tragednia nie no!!!!! POJEBANE!!!!!!!

wcale nie pojebane, po prostu po takich sytuacjach się poznaje ludzi. Z rodzicami był na cmentarzu cały dzien a ze mną iść nie mógł :-( widocznie nigdy takiego czegoś nie miałaś, ale ostzregam cie bardzo to boli:-(

Gość ania z innej bajki
eh to jutro pojdziecie;/ jejkuu czy warto sie smucic przez taka pierdole?!?!

jutro też nie pójdziemy bo bedzie do wieczora w pracy, weekend też ma zajęty bo jest na budowie, a w poniedziałek leci służbowo na tydzień do londynu.

Pokaż mu,że i bez niego dajesz sobie radę. Jak on będzie coś chciał od Ciebie to powiedz,że teraz Ty nie masz czasu. Nie tylko On ma napięty terminarz. Ty też miej , wtedy będzie szanował każdą minute z Tobą.

Gość nie przesadzaj
może Twój chłopak chciał iść z rodzicami na cmentarz, pomóc im w ubieraniu grobów i pomodlić się nad grobami jego bliskich., a teraz jest juz padnięty chodzieniem cały dzień po cmentarzu.

jeśli sie do mnie odezwie, bo narazie jeszcze nie odpisal i bedzie chciał sie spotkać, napisze ze jestem już umówiona.

to mógł też powiedzieć rodzicom ze jest umówiony z dziewczyną:-(

Gość nie przesadzaj
a czy Twoi rodzice nie chciali żebyś z nimi szla na cmentarz???

po pierwsze wybrałabym chłopaka z którym bardzo chętnie bym sie przeszła, rodzice wiedza ze mam swoje sprawy i nie bede chodzić z nimi jak mami córeczka skoro mam ukochanego. Zresztą całego dnia bym z nimi na cmentarzu nie spędziła.

Gość moderna
ehh mialam kiedys takiego faceta z ktorym sie rzadko widywalam... mialo to swoj urok ,bo cieżko bylo sie soba znudzic. Dziś jednak żałuję ze nie odwołałm paru naszych spotkań, może wtedy by poczuł się podobnie jak ja kiedy liczyłam na spotkanie a on "nie mógł".Widzielismy sie dwa razy w tyg. (środy i soboty- lub- niedziele) kiedy mu coś wypadlo w któryś z tych dni przeznaczonych dla mnie nie rezygnował z gry w kosza(poniedz i wtorki) to byla swietość:/ wolał sie ze mną zobaczyc 3 dni pożniej...

najchętniej bym mu powiedziała zeby sie już więcej do mnie nie odzywał i czy była znów wróciła....(nie pytajcie dlazcego ale już znim miałam taki przypadek:-( )

Gość dobra_rada
Powinnas go olac, niestety - wiem, ze dzis jest wyjatkowy dzien, ale ok byl z rodzicami wrocil i jest juz wolny. Niestety, mozecie sobie wmawiac co innego, ale jak facetowi zalezy to zawsze znajdzie czas i ochote, tak juz jest i nie wierzcie, ze jest inaczej. Nie nalezy czekac az facet laskawie bedzie mial ochote przyjechac i spedzic z Toba czas. Nie to nie. Do widzenia, nalezy zamknac jedna drzwi, a otworza sie nastepne, no chyba, ze chcesz tkwic z facetem co do ktorego masz watpliwosci i byc nieszczesliwa. Brutalne, ale prawdziwe.

Gość Karrroollll
Ojej, ale dziewczynka ma problem. Nie przyjechał, zmęczony jest i co teraz... ach jak mi żle, nie wiem co zrobić ! - Powieś się najlepiej !