Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

PRZESPAŁAM SIĘ Z KOLEGĄ!!!!!

Polecane posty

Gość nikaaa5

Wczoraj przespałam się z moim kolegą, z ktorym od ponad roku mam blizsze kontakty, i pomimo tego, że dochodziły mnie słuchy, że spotyka się z jakąś dziewczyną, wcale zle się z tym nie czuję. Ja nic złego nie zrobiłam, nikogo nie zdradziłam, zresztą On nic nie wspominał mi nigdy o żadnej dziewczynie, a jeśli już to prawda co słyszałam to chyba on powinien się zle z tym czuć a nie ja? Zresztą była to najpiękniejsza noc w moim życiu, i cos mi się zdaję, że bedzie ich jeszcze więcej :)

Gość fewt
dziwka

zajebiscie, no ale jaki masz problem?? przespalas sie prawdopodobnei ze swoim przyszlym chlopakiem i juz. wszystkiego dobrego.

Gość nikaaa5
dziwka idzie z kim popadnie i za kasę a ja to zrobilam z kims kogo znam 3 lata i dla wlasnej przyjemności!!!! Tak sobie napisłam żeby zobaczyć waszą reakcję ;)

Gość pani juz podziekujemy
dowartosciowalas sie?? zenada!!

Gość najwazniejsze pytanie
a z obciagnelas mu z polykiem

Gość nikaaa5
raz z połykiem drugi raz na cycki

Gość nikaaa5
Zero normalnie jakiejś normalnej odpowiedzi!!!1Potraficie tylko krytykować!!! ŻENADA!!!!!!!!!!!!

Gość puszka maruszka
olac wszystkie stare dewoty..ktore po 2 lata chodzenia lapia sie dopiero za raczki, po 5 latach pozwola sie wreszcie pocalowac (przy zgaszonym swietle)..a po slubie bzykna:) ...skoro on nie ma nikogo i ty tez jestes wolna...i bylo wam dobrze ..i jesli jeszcze uczucia ida w parze z intensywnoscia wczorajszego sexu..to nic tylko pogratulowac

Gość nie przejmuj sie takimi
reakcjami. Ludzie po prostu nie rozumieja, co chcialas przekazac. Dobrze zrobilas!! Zyje sie tylko raz i trzeba brac, poki mozna. A kiedy bedziesz sie sypac, jak nie teraz?? Potrzebujemy wiecej takich wyluzowanych laseczek w POlsce, bo tak to jest nudno. Fajnie, ze napisalas, bo przynajmniej mozna odzyskac nadzieje, ze ten swiat jednak nie schodzi na psy ;) Mam nadzieje, ze przezyjesz jeszcze milion takich namietnych nocy. Opisuj to, bo to fajne jest. Powodzenia ci zycze :) Tak trzymaj :)

Gość nikaaa5
najpierw wzial mnie od tyłu .Pozniej doszedl w moich ustach .

Gość nikaaa5
Dziękuję za te dwie ostatnie odpowiedzi, bo już powoli zaczęłam tracić wiare w ludzi :) Macie rację, że jakbym nie skorzystała z tego to bardzo bym dzisiaj żałowała, a tak to wiem, że chociaż w łóżku zgraliśmy sie w 100%, a życie pokaże co będzie z tego dalej....

Gość nikaaa5
Tak podszywaczu rob to dalej, może w taki sposob sie dowartościujesz!!!!!!!!!

radzilabym zarezerwowac pseudo,bo oni ci nie dadza spokoju. Wiem, bo sama prowade topik na kafe i juz nie raz mi sie to zdarzylo. Nie przejmuj sie. I fajnie, ze chociaz tobie sie uklada... Bo od czytania tych problemow w zwiazkach az glowa boli. Wszystko na pewno sie jakos ulozy i to faktycznie on powinien miec wyrzuty sumienia, a nie ty!! Oby czesciej :p

Gość tylko kogo to obchodzi

Gość Dorosły facet lat 20 coś
Twoja sprawa, ale ja chciałbym nie mieć dziewczyny co miała taki incydent na koncie i spała z kimś bez chodzenia dla samego seksu

Dziewczyna, która daje dupy kolegom to szmata co się szanuje i np. wśród prawdziwych, męskich facetów takie nie mają najmniejszego szacunku

Gość do dorosly facet lat 20 cos
a myslisz, ze istnieja jeszcze dziewczyny, ktore tak nie robia?? Swiat idzie zajebiscie do przodu i niedlugo bedzie sie spalo z wlasnym bratem lub siostra. I to przeraza. Doprawdy nie widze celu umieszczenia tego topiku tutaj. I co w zwiazku z tym, autorko??

Gość nikaaa5
nie przejmuj sie takimi Dziękuję za takie podbudowanie mnie aż mi lepiej:)

Gość nikaaa5
nie przejmuj sie takimi Dziękuję za takie podbudowanie mnie aż mi lepiej:)

nie ma problemu ... trzeba spojrzec prawdzie prosto w oczy - takie jest zycie!! I to nie jest zadne dawanie dupy, jak to kolega wyzej okreslil. Nie napisala, ze spala z 5cioma kolegami!! Przynajmniej odwazyla sie o tym powiedziec.

Gość nikaaa5
No własnie widzę że nie warto było:( Poprostu czuje sie taka szczęśliwa, chciałam żeby wszyscy o tym wiedzieli:) Ale widać, że lepiej być nieszczęśliwym i pisac o tym jak mi się w życiu nie układa....Typowe zachowanie Polaków-lepiej nie mów głośno, że jestes szczęśliwa bo wszysycy po Tobie pojadą!!!!!!

W tym kraju nie mozna glosno mowic o szczesciu, tak sie przyjelo!! Kazdemu jest zle i o tym mozna mowic bez przerwy!! Jesli ktos mowi o szczesciu momentalnie jest postrzegany jako zadufany w sobie czlowiek + krytyka!! Przyzwyczaj sie do tego! Ja uciekam. Zycze szczescia. :)

Gość nikaaa5
Dziekuję tym wyrozumiałym i ja tez spadam :)

Gość Karrroollll
Ty się żalisz, czy chwalisz ! Spać dzieciuchu a nie smęcić o tym z kim spałam ostatniej nocy... nudne i tyle...

Gość o matenko kochana
ee tam nie martw sie ja tez sie pzrespalam z kolega w 3 klasie liceum to normalne ze ludzie ze soba uprawiaja seks, co w tym, dziwnego

Porządna dziewczyna idzie do łóżka dopiero jak jest związek i miłość, a seks traktuje jak dopełnienie miłości. A spanie z kolegą to dawanie dupy

Gość upupupupupuppupuupupupup

Gość nikaaa5
I Ty uważasz, że jestes dorosłym facetem...hahahahah:) Bardziej niedojrzałego od Ciebie, po tym co napisałeś, nie ma napewno!!!!!!!!!!!!!!

Gość LilyAllen
Dorosły facecie, czyli twoim zdaniem kobiety nie posiadają potrzeb seksualnych??? Chm.....roboty bez uczuć które dopiero po ślubie mają się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zamienić w namiętne kochanki??/ Śmieszny jesteś. Ty też jesteś świętym prawiczkiem i nikomu nie pozwolisz się dotknąć tylko swojej wielkiej miłości?? A co jak ta miłość nie nadejdzie??? Całe życie bez seksu??? Dureń z ciebie.