Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

PRZESPAŁAM SIĘ Z KOLEGĄ!!!!!

Polecane posty

Gość nikaaa5
To znowu ja, ta niedobra dziewczyna, która poszła do łóżka ze swoim kolegą...:) Wczoraj też to zrobiłam i było nam cudownie i wiecie co, wy wszysycy przeciwnicy i krytykanci, było jeszcze lepiej niz za pierwszym razem i zanosi się na cos więcej a nie tylko sex....:P

Gość zabawi sie i porzuci
poszuka sobie porzadniejszej dziewczyny, co nigdy nie spala z kolega i sie szanuje i tylko kocha sie z prawdziwej milosci

Gość polalola...
zazdroszcze Ci.... od dawna nie mialam seksu, ech :-)

seks z kumplem to danie dupy, puszczenie sie

ja osobiscie bym nie chcial miec dziewczyny, co ma na koncie taki grzech jak spanie z kolega. nie lubie kobiet co mialy wielu partnerow (kilku) oraz przygody i seks dla seksu czy szybkie danie dupy komus na koncie. wole te bardziej cnotliwe

Gość nikaaa5
Ale pieprzycie głupoty!!!!!!! Czytajcie dokładnie to co piszę, napisałam, że jest to kolega z którym mam bliższe kontakty, na początku spotykanie sie w miejscach publicznych, spedzalismy ze sobą bardzo dużo czasu, rozmawialismy bardzo dużo-to nie jest przypadkowa znajomość-znamy sie trzy lata, czy to zle, że w końcu coś między nami jest???? To co może miałam czekac nastepne trzy lata.... Osoby, ktore piszą, że to co zrobiłam to zwykle dawanie dupy, chyba nie wiedzą o czym piszą!!!!!!!!!!! A tak na marginesie mam 25 lat i do tej pory miałam tylko dwóch chlopakow i tylko z tymi dwoma byłam w łóżku, także zastanówcie się co piszecie-nie oceniajcie niczego po okładce!!!!!!!!!! A i jeszcze coś, po tym co sie stało jest między nami jeszcze cos więcej niż było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poszlas z nim do lozka
dla samego seksu, z pozadania, bez milosci i prawdziwego zwiazku, wiec puscilas sie, dalas dupy. porzadna dziewczyna idzie do lozka, dopiero wtedy kiedy jest milosc, wiec nie prowadzisz sie wzorowo, stawiasz seks ponad cnotliwosc i dobre prowadzenie sie

Gość nikaaa5
Nie wiesz co czułam jak szłam z nim do łóżka to sie nie wypowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak a Ci co mnie skrytykowali to zapewne chodzą do łóżka tylko z miłości i co może jeszcze mi powiecie, że najpierw musi byc miłość żeby był seks???!!!!! Lepiej zapewne powiedzieć komuś po kilku tygodniach znajomości, że się go kocha, mieć czyste sumienie, tak i wtedy jak pojdzie się z tą druga osoba do łożka to wszystko jest ok!!!!!!!!To nic jak tylko zwykle zakłamanie!!!!!! Powtarzam po raz ostatni, nikt z was nie wie co ja czułam co on czul dlatego nie macie prawa pisać takich bzdur!!!!!!!!!! A zresztą szkoda moich nerwów, jesteście poprostu zazdrośni, że mialam wspaniały seks, było mi dobrze i że moj związek z Tym własnie kolegą zaczął sie od seksu!!!!!!!!!!Tak zaczął się związek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość puscilas sie wiec
nie dorabiaj do tego ideologii. spac z kolega czy przyjacielem to puszczanie sie. moze wyjdzie z tego milosci, ale to nie zmienia faktu, ze sie puscilas z kumplem

Gość nikaaa5
Wez matole cofnij się, dorośnij a potem sie wypowiadaj!!!!!!!!!!!! Koniec zamykam temat bo szkoda moicg nerwów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do zabawi sie i porzuci
jak sie daje dupy na koncie??? Bardzo mnie to ciekawi.

Gość puscilas sie wiec
nie chcialbym miec dziewczyny co spala juz z kolega, badz uprawiala juz inny seks bez milosci. nie lubie takich nieczystych kobiet co juz zdazyly nagrzeszyc i nie sa juz niewinne

Gość gość
taa..jak dziewczyna,to się puściła. ale facet jest ok,bo im wolno. Ja też się przespałam z kolegą, chociaż ma dziewczynę i byłam tego świadoma. To był najlpszy seks życia. Mój i jego pewnie też. Powtórzyiśmy to 2 raz. Nie żałuję. Nie czuję się z tym super, nie czuję się w żaden sposób z******ta że zdradził ze mną laskę,nie. Ale nie czuję się nie fair. To on zdradził, on tego chciał, jego decyzja. Ja zrobiłam to dla swojej zajbistej przyjemności. I teraz,teraz... możecie po mnie jechać :)