Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocia mamma

do dziewczyn ktore maja kontakt ze swoimi eksami

Polecane posty

Gość kocia mamma

jak sobie układacie te kontakty? o czym z nimi gadacie? czy mowicie o nowych znajomosciach, zwiazkach, przygodach? wracacie do tego co dzialo sie w waszym zwiazku?

Gość jakaś taka.....
utrzymuje kontakt tylko z tymi z którymi byłam dłużej. Gadamy o bieżących sprawach, również o tym co było... Generalnie jesteśmy dobrymi znajomymi i w razie jakichś problemów możemy na siebie liczyć:)

Gość kocia mamma
oki ale ciekawa jestem do jakiego stopnia wracacie do spraw zwiazku - czy rozwazacie dlaczego nie udalo sie wam na przyklad? i czy opowiadacie/sluchacie o nowych milosych podbojach?

Gość jakaś taka.....
hmm ja tam się lubię chwalić i nie mam jakichś oporów przed opowiadaniem o nowych miłościach - oczywiście bez szczegółów itd. ;) Jeśli chodzi o to co było to tez gadamy o tym, ale specjalnie nie wnikamy i nie rozpatrujemy faktu dlaczego się nie udało itd.

Gość kocia mamma
a jak się czujesz gdy on mowi Ci o swoich nowych dziewczynach? dawno sie rozstaliscie? na takich spotkaniach nie ciągnie was do siebie?

dobry temat dziewczyny ;) ja jutro mam się spotkac z moja byłą wielka miłością. do tej pory tylko się kłóciliśmy, ewentualnie lądowaliśmy w łóżku i potem się kłóciliśmy. teraz sytuacja się zmieniła. na pewno nie będzie bzykanka, bo jajko się szczęśliwie zakochało w innym. a kłócić się też nie chcę. hmm... więc o czym rozmawiać, żeby było miło?

Gość kocia mamma
ja tak mysle/boje sie czy zbytnia szczerosc nie otwiera jakis starych ran poza tym czy zbytnia serdecznosc nie rozbudza starych nadziei ale milo jest oczywiscie moc byc z kims szczerym i serdecznym :)

Gość kocia mamma
a nie jest wam smutno po takich spotkaniach?

mnie tam zawsze było. tzn. najpierw byłam pełna nadziei, później wściekła, a w końcu smutna. ciekawe jak będzie jutro?!

Gość kocia mamma
nie wiem jak bedzie jutro ;) życzę Ci żeby było dobrze mi jest smutno mimo że spotkanie bylo bardzo mile, jest mi smutno napiszcie jeszcze cos... moze uda mi sie "podkrasc" czyjs dobry sposob na dawanie sobie rady eksem ;)

Gość a my razem pracujemy
... ba nawet mamy wspolny gabinet ... nie jest to dobre ... zwlaszcza, gdy on chcial wrocic a juz sie zadawal z inna (tzn on ciagle chce wrocic) ... eh no nie wazne ... rozmawiamy normalnie, pracujemy miedzy ludzmi, wiec akos trzeba sobie radzic ... generalnie nie jest milo, jest sztywno lekko i ciesze sie, gdy nadchodzi weekend....

Rada jest prosta: musisz przestac robic sobie nadzieje ze cos jeszcze bedzie miedzy wami i szukac ukytych podtekstow w jego zachowaniu. Inaczej takie spotkania beda bolaly.. Pozatym kiedy nie masz nikogo latwo jest sobie wmowic ze \"a moze jednak sprobujmy,bedzie lepiej\". Ja utrzymuje kontakt prawie z wszystkimi osobami z ktorymi cos mnie laczylo. Ale na poczatku po rozstaniu nigdy nie jest latwo o mile relacje.. Wszystko zalezy od checi :)

Gość kocia mamma
no ja mam dobre chęci, on tez chcemy się przyjaźnic a to chyba zaklada pelna szczerosc a to jest czasem bolesne najlepiej byloby gdybysmy obydwoje mieli kogos na stale, ale na razie tak nie jest on pilnie sobie kogos szuka, ja na razie nie jestem gotowa no i nie robic sobie nadziei - pewnie... to jest najgorsze, ze interpretuje jego zachowania w ten sposob... ze moze to "cos znaczy"

Gość to ja powiemze
spotykamy sie na seks

bo dziewczynki, najlepszym lekiem na złamane serce jest nowa miłość. a jeśli chodzi o przyjaźnie z byłymi, wierzę w nie. ale wiecie na czym opiera się wiara? nigdy ie widziałam, ale wierzę ;) ja z moim byłym facetem nigdy bym się nie zaprzyjaźniła. bardzo mnie skrzywdził, oszukał, zdradził w końcu rzucił. a tak przyjaciel się nie zachowuje. więc nic na siłę kocia mammo. lepsze szczere kolegowanie, niż udawana przyjaźń.

Gość kocia mamma
przydałaby sie ta nowa milosc, oj przydala by sie ;)

Gość bo wy nadal jestescie z soba..
do jestem deską przegrałam życie bo wy nadal jestescie z soba..

Gość kocia mamma
hm?

Nie, ja nie jestem z nikim. Z moim byłym tym bardziej. Nie jest mi smutno, często się z nim spotykam, zawsze jak mam jakiś problem, to do niego dzwonię, nie jestem ani zła, ani wściekła, ani nie uważam, ze powinniśmy się zejść. Z jakiegoś powodu z nim byłam- bo jest świetnym człowiekiem. Po prostu do siebie nie pasujemy pod niektórymi względami.