Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serenadka

zakazana milosc

Polecane posty

Gość serenadka

wydaje mi sie ze kocham zonatego faceta...tesknie za nim,ciagle o nim mysle...co mam robic?on o tym nie wie.widzi we mnie przyjaciolke

Gość umówić się i doooobrze go
poznać

Gość Zadna milosc nie jest
zakazana. A poza tym skoro Ci sie wydaje, to jeszcze nie jest tak zle. To zwykle zauroczenie, nie milosc.

Gość Zadna milosc nie jest
zakazana. A poza tym skoro Ci sie wydaje, to jeszcze nie jest tak zle. To zwykle zauroczenie, nie milosc.

Trudna sprawa. Jak dla mnie to na to musi się składać bardzo dużo czynników... Nie wiem, czy znasz Go dobrze, bo jeżeli nie to może to tylko przelotne zauroczenie... Moim zdaniem ważne jest, czy on ma dzieci... Podaj więcej szczegółów to może cos wymyślimy :)

Gość serenadka
ale przeciez nie powinni mnie interesowac faceci z GPS-em(czyt.obraczka);pierwszy raz spotkalam faceta,z ktorym tak sie czuje,ktory wydobywa ze mnie radosc zycia;gdy sie widzimy-jestem szczesliwa :) moze to zauroczenie..nie wiem.ale jest mi trudno,kiedy go nie widze,nie slysze lub nawet mejla nie dostane kiedys przypadkowo rzucil,bez kontekstu,ze nasz zwiazek nie mialby przyszlosci

Gość serenadka
ma dziecko-7letnia coreczka

Spróbuj o nim zapomnieć. To moja jedyna rada. Nie wiem, wyjdź do ludzi, poznaj kogoś nowego. Myslę, że nie chcesz zamieniać życia jego siedmioletniej córeczki w koszmar. Tym bardziej, że nie masz prawdopodobnie u niego szans- wybacz mi te słowa, ale on sam to powiedział. Przeżyłam swoje i uwierz mi, że czas naprawdę leczy rany :)

Gość serenadka
wiem-ale wiecie rozum swoje a serce swoje nie naleze do osob ktore chca komus rozbic rodzine-ale czemu mam takiego pecha ze jak trafi mi sie perla to juz zajeta??odbiera mi to checi do czegokolwiek mimo ze znam go 3,5 miesiaca wiem o nim duzo,on rowniez wiele o mnie...jest to dla mnie przykre i ciezko mi z tym rownie ciezko mi uwierzyc w to, ze spotkam kiedy kogos takiego jak on

Gość hgfdsertuy
czy aby napewno przykład znajomej : jest trzecią żoną obecnego męża są ze sobą 17 lat i są przykładem udanego małżeństwa czasami różnie to jest z tym tzw." dobraniem się"