Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lividaliva

wózek nr 1 !!

Polecane posty

Gość lividaliva

Dziewczyny bardzo Was prosze napsizcie jaki wózek wg Was jest nr 1 i dlaczego? Bardzo zależy mi na Waszych wypowiedziach. Pzdr

Gość tylko ferrari

Gość katkamatka
emmaljunga, używam ponad dwa lata (teraz dla drugiegi dziecka) i nie znalazłam wad :) ale jest ciężki i duży po złożeniu!!! dla mnie to nie wada, bo do samochodu mam inny ;) a mieszkamy na parterze :)

Gość roan marita
Roan Marita super zwrotny, dość wysoki ( nie musżę kucać do dziecka) ma duże pompowane koła i dość sporą gondolę którą możesz rozkładać do pozycji siedzącej. Ta wielkosć gondoli jest dla mnie istotna, moja znajoma miała quinny i po 3 msc szukała wiekszego wózka bo maluszek juz sie w niej nie miescił. http://www.alewozki.pl/index.php/cName/wozki-glebokie-roan-marita

Gość bo mnie się podoba
A jak ten Roan Marita prezentuje się w wersji spacerowej?

Gość dla mnie swietny
firma Nestor, ma amortyzatory, pompowane kola, felgi, 5 pkt. pasy, dwa okienka klimatyzacyjne, dwie torby, przekladana raczke w spacerowce, 4 poziomowe opuszczanie oparcia az do plaskiego w spacerowce, nosidelko, lekki, zestaw kolorow wg zyczenia na zamowienie http://www.bobowozki.pl/index.php?cPath=1_61

witam, mnie bardzo podoba sie stokke xplory jest lekki i wyróznia się wysokim siedziskiem dla dziecka, bardzo skretny

a moze ma któras mama wózeczek Axel firmy baby smile? Jak sie sprawdza?