Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doris22

mam takie wlosy - obejrzyjcie

Polecane posty

Gość doris22
???

Gość wiii
Ja mam bardzo podobne wlosy do Twoich. I powiem tak: ja ostatnio zrezygnowalam z zapuszczania (mialam trochę dluższe od Twoich) i ścięlam trochę, mam teraz krótsze niz Ty (dwa dni spędzilam przed lusterkiem zachwycając się widokiem :p ). Tobie radzę to samo, podetnij je bo już są za ciężkie i Ci się przestają kręcić. Ja do tego (chyba mam podobny ksztalt buzi) mam prostą grzywkę :) i zrób sobie jakiś fajny kolor i napewno będzie super :D

Gość doris22
wlasnie troche je podcielam, ale niewiele, tak z 1 cm, zeby sie odswiezyly i lepiej rosly:) cale zycie maialm ktotkie wlosy, wiec teraz jak mam dluzsze to jestem szczesliwa..a kolor jaki polecacie?mi sie moj podoba:)

Gość gbfdsf
to zalezy jaki masz kolor oczu i oprawe

Gość doris22
oczy niebieskie, rzęsy czarne a brwi jasny brąz

ładnie, że się kręcą, chociaż mogłabys troche popracowac nad bardziej regularnym skrętem, może jakies lekkie wałeczki>>?? pozwałam sobie na taki komentarz, ponieważ mam podobne gatunkowo włosy do Twoich...ale ja działam z moimi w drugą strone, najczęściej je prostuje:] następna uwaga, to taka, że powinnas popracować nad nawilżeniem ich, wydają sie albo suche, albo zniszczone... ja np stosuję szampon nawilżający plus odźywke nawilzająca, a na koniec preparaty loreala i welli, żeby uniknąć takiego \"upierzenia\"/// odkąd stosuje cały ten zestaw włosy wyglądają zdrowo i nie puszą sie tak.. pozdrawiam:] serdecznie:]

Gość tez zakręcona
Też mam podobną fryzurę, może troszkę dłuższe i bardziej postopniowane, żeby były mniej przyklapniete. A kolor mi się podoba ten który masz. Polecam tez profesjonalne kosmetyki do włosów kręconych z salonu fryzjerskiego. W dobrym salonie powinny być. Ja testuję już trzeci kosmetyk i nie wyobrażam sobie teraz jak mogłam nie wspomagać moich loków wcześniej takimi cud "skręcaczami". Super po nich sprężynki. Życzę udanych eksperymentów

no wlasnie, wycieniuj u fryzjera. wtedy beda sie ladnie krecic od samej gory :) a z dlugosci nie scinaj

Gość doris22
zdjecie jest z przed kilku miesiecy, teraz wlosy po obcieciu koncowek wygladaja lepiej:) uzywam tez duzo odzywek nawilzajacych, ale chyba zaczne stosowac kosmetyki do kręconych wlosow:) dzieki za rady:)

Nawet jak podciełaś centymetr to włosu na czubku głowy są zdecydowanie za długie. Fryzurka powinna być bardziej wystopniowana. Nabrała by lekkości,

Gość To ty..
Konela? ;pp

http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura188.htm znalazłam coś o czym myśle. To sa włosy proste, ale jak fryzjer zastosuje takie cięcie na twoich wełosach to będzie dobrze.taka fryzurka wygląda dobrze na kręconych włosach a jak będziesz chciała odmiany to jak wyprostujesz prostownicą też będzie spoko.

bardzo fajna stronka:] dzięki Fiona:] az dziw, że nie wpadłam na nia wczesniej:] pozdrawiam

Gość ja mam proste
ładnie by Ci było w jasnym blondzie :) do tego wgniataj w swoje loczki pianke i bedzie cool;) A tak na marginesie to obecny kolor też jest bardzo ładny