Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteczkowapani

pokarm dla niemowlaka!!!!!!!!!!! help

Polecane posty

Gość koteczkowapani

powiedzcie mi czy kazda kobieta ma pokarm???? jestem w 6 mc ciazy i kompletuje wyprawke nie wiem czy przyda mi sie odiagacz pokarmu, kazda ma zawsze pokarm?

ja tez jestem w ciazy, tydzien 27. przy pierwszymdziecku brakowalo mi pokarmu po 3 tygodniach ale teraz bede walczyc do upadlego. Jesli makto cie wspierac ipomoc to nawet niebierz pod uwage zeby niekarmic a pokarm sam najdzie

narazie sie wstrzymaj z odciągaczem,możesz mieć nawał mleka i bedzie zbędny odciągach...nic sie nie stanie jak nie kupisz....

Gość koteczkowapani
dziekuje:) ja chce karmic jak najbardziej:)

Gość Mitula
Zamiast laktatora, który zawsze mozesz kupić później, lepiej zaopatrz się w tonę wkładek laktacyjnych. Naprawdę masę się tego zużywa. Polecam Gerbera - są cieniutkie i przepuszczają powietrze. Pozdrawiam

mnie też się wydawało, że laktator to coś, co będę mogła nabyć później, a okazało się, że był mi potrzebny już w szpitalu - synek na początku miał problemy ze ssaniem i konieczne było dokarmianie - a lepiej własnym mlekiem niż mieszanką. A później przydał się kiedy na dwie doby musiałam odstawić synka od piersi ze względu na żółtaczkę - wtedy odciągałam dla podtrzymania laktacji, a przy okazji zrobiłam zapasik na później. Tobie oczywiście takich problemów nie życzę. Ale laktator może się też przydać w bardziej prozaicznych sytuacjach, np. kiedy będziesz chciała wyjść - zawsze ktoś inny będzie mógł nakarmić Twoje dziecko.

Gość koteczkowapani
A TE WKŁADKI TO PO TO ABY MLEKO NIE PRZECIEKALO PRZEZ UBBRANIE TAK? JESTEM NIE DOSWIADCZONA:)