amelusia 0 Napisano Listopad 1, 2007 Czy ktoś zna tego lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ago Napisano Listopad 15, 2007 Cześć, znam - polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiada Napisano Kwiecień 10, 2008 Razem z mężem leczmy się u niego. Facet jest przemiły, bardzo ciepły i inteligentny. Ma świetne podejście do sprawy i do pacjenta. Gorąco polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anonimka7555 Napisano Listopad 20, 2010 Odradzam! Ma okropne opinie w internecie, a osobiste doświadczenia moje i mojej przyjaciółki są przerażające. Tylko kasa, kasa i kasa. Zero efektu, nie informuje o cenach zabiegów a jak przychodzi do płacenia to nagle 500 zł, 700 zł itd. Badania (w jego prywatnej klinice muszą być robione) nigdy się nie kończą i są coraz droższe. Nie polecam, ale jak macie grube portfele i dużo czasu to sprawdźcie same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta123456 Napisano Listopad 20, 2010 czy mozesz napisac gdzie te opinie cztals, najlpiej z linkiem? ja tez sie lecze u niego jakis czas stad jestem ciekawa dlugo sie leczylas? zmienilas klinike? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rosa5 Napisano Październik 23, 2011 czy ktoś jeszcze leczy się u szlachcica proszę o opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyp Napisano Październik 23, 2011 ale co on w ogóle leczy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kruellaaaaaa Napisano Październik 24, 2011 rosa odpusc sobie, dobra rada jezeli koniecznie chcesz sie leczyc w jego klinice to wybierz wyrobe albo mirockiego ale nie Sz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rosa5 Napisano Listopad 25, 2011 do kruella a dlaczego odradzasz szlachcica??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach