Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasta polska

czy ktoś praktykuje samotne podróże po PL, zwiedzanie?

Polecane posty

Gość miasta polska

jestem mloda, singiel od roku i szukam dla siebie zajecia, chcialabym podrozowac, narazie po polsce, bo nie stac mnie na zagraniczne wyjazdy, nigdy nie bylam w krakowie na przyklad. jest tyle miejsc, slodkich uroczych do zwiedzenia. Czy podrozowanie solo jest spoko? czy ktos podrozuje sam? odwiedza knajpki, zalatwia nocleg i chodzi z przewodnikim w dloni za dnia? a moze ktos jest chetny by wybrac sie ze mna? podroze kształca. moim zdaniem fajna sprawa.

Gość podrozujacy samotnik
ja lubie podrozwoac sama mimo tego ze mam chlopaka.jak jade z nim to zawsze jest cos nie tak bo ja chce np.zwiedzic to a on co innego.jezdze sama nad morze wszedzie sama chodze sama wszystko zalatwiam i nawet na wyspach kanaryjskich bylam sama.

Praktykowałem kiedyś, bo ostatnio nie miałem za bardzo czasu, przeważnie z kimś, ale faktycznie jest w PL mnóstwo ciekawych miejsc do zobaczenia :)

Gość miasta polska
super, nie doskwiera Ci samotność? no i problem fotek, jak jesets sama, to kto ci fote strzeli przy jakims fajnym widoku????

Gość podrozujacy samotnik
a co ty lubie taka samotnosc bo sie czuje swobodnie i robie to co chce nie musze z nikim nic uzgadniac.chociaz moznaby bylo sie wybrac drugi raz juz z chlopakiem bo wszystko zostalo poznane i obcykane wczesniej.fotki mi robia przypadkowi ludzie jak kogos poprosze.

Gość gość
to dziwne, że ktoś woli podrużowac w samotności zamiast cieszyć się tym z druga osobą. Nie mówie tu juz nawet o ukochanym/nej, ale o kimkolwiek z kim można by było podzielić tą radość.

Gość gość
To niebezpeeczne, ktoś Cie może zagwaucic albo porwać na narządy,znasz język? Masz pieniadze?

Gość gość
Jak będziesz w Krakowie , polecam korzystać z taksówek. To naprawdę obecnie nie drogi, a bardzo wygodny środek transportu. Jeśli chcesz zwiedzać, bardzo powinien tobie się przydać : ) Polecam w szczególności ich http://www.taxi.krakow.pl/ . przyjemni, zawsze dostępni kierowcy, a do tego można płacić również kartą : ) Pozdrawiam

Gość gość
Ja polecam noclegi u osób prywatnych. Często podróżujemy ze swoim mężem i nocujemy u lokalsów. Oferty noclegów wyszukujemy na portalu airbnb, można dość tanio coś znaleźć. Szczególnie nowi mają rabat 85 zł na start. To zawsze pozwala zaoszczędzić. Można o airbnb poczytać więcej w necie np tu http://www.okazyjny.net/2016/07/zyskaj-znizke-70-z-na-podroz-od-airbnb.html

Gość gość
Jak Kraków to polecam poruszanie się właśnie taksówkami. Najlepsze to z www.taxi.krakow.pl . nie drogie, mili kierowcy i niemal zawsze blisko :)