Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooogoool

poderwać-jaak?

Polecane posty

Gość gooogoool

doradźcie mi mam problem ktory okazuje sie poważnym dla mnie:D poznalam kolesia ktory pracuje jako barman w moim ulubionym pubie ktory jest niedaleko mnie i czesto w nim bywam-nie powiem strasznie mi sie koleś podoba-powiedzcie mi jak zagadac do niego, jak dać znać jaka sztuczke wymyslec zeby go zdobyc-przy okazji zdobycie numeru telefonu lub gadu gadu przez osobe trzecia jest mozliwe i latwe ale obawiam sie etgo-doradzcie prosze!!!

Gość gooogoool
tylko ze my sie znamy tak na czesc-wiec przypadkiem na niego trafić sie nie da-musialabym wymyslec jakis pretekst-tylko jaki?:D

no to zagadaj do niego niby przypadkiem na gg...a w trakcie rozmowy jakos wyjdzie moze, ze ty to ty :> a w sumie jak sie znacie na czesc, to chyba mozesz z nim normalnie pogadac?? :D

Gość gooogoool
no to jest takie cześć-cześć tak mogę z nim normalnie pogadać ale mnie zżera trema okropna-normalnie nie mam z tym żadnego problemu-ale jak mi sie podoba ktos to okropnie-zreszta mam kompleksy-jak sobie dodać pewności-jak o czym zagadac

Gość gooogoool
zero rad?:P

Gość gooogoool
kurcze rady świetne-szkoda ze teraz musze czeekac tak dlugo na wypróbowanie w niepewnosci