Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryża

Co zrobić z tymi kudłami????

Polecane posty

Gość Ryża

Mam problem...kiedyś robiłam pasemka blond na moje naturalne włosy(ciemny blond) fajne były, ale jak zaczęły odrosty mi się robić (ok 4cm) to okropność. Postanowiłam zafarbować je na cało na blond...no niestety nie wyszło:/ rudy jak nic! nie wiem co zrobić..zafarbowałam raz jeszcze na jaśniejszy kolor dokładnie ze złotego piasku na szlachetną perłe z Joanny. I jeszcze gorzej. Nie wychodze z domu bo nie wiem jakiej farby mam użyć by wyszedł ładny w miarę kolor. Myślałam o zafarbowaniu na ciemny jakiś by już mieć to z głowy...albo rozjaśniaczem...Nie wiem! Help!! Co radzicie???

Gość kudeł
spróbuj zadziałać coś kolorem zbliżonym do twojego naturalnego

Gość Ryża
Nie stać mnie na fryzjera :/

Gość Ryża
Dużo podpowiedzi... ŁaaaaŁ!! :/

Gość mają na imie
zafarbuj moze na jakis ciemniejszy blond lub jasny brąz powinien pokryc ten kolor

moze kup krem koloryzujacy w odcienu brąz? odżywi wlosy (bo dosc czesto teraz farbowalas) no i krem ma do siebie to ze kolor sie zmywa i rozjani potem i wyjdzie ciemny blond. napewno nie polecam dalszego utleniania teraz. no i wybierajac braz na utlenione wlosy pamietaj ze on wyjdzie zawsze slabszy niz na opakowaniu to wyglada.

Gość Ryża
Kupiłam Blond 7 z Garniera zobaczymy co wyjdzie...byłam u fryzjerki zapytać się czy da rade ten kolor zbić ten paskudny ryży koRoR :| powiedziała POWINNO! Ciekawe...