Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niby lolitka

duphaston a ciąża

Polecane posty

Witam:) Wiem, że to kolejny temat tego typu, ale jestem ciekawa opinii..może któraś z was miała podobny przypadek..w sumie to chodzi o to, że do końca nie wiem co się dzieje...najlepiej byłoby kupić test ciążowy i byłoby po wszystkim, zrobię to pewnie dziś albo jutro. Chodzi o to, że brałam przez dwa ostatnie miesiące duphaston od 16 dnia cyklu na uregulowanie miesiączki, niecałe dwa tygodnie temu miałam @, strasznie spuchłam podczas miesiączki, okres jeśli chodzi o obfitość był w sumie całkiem normalny...choć wiadomo, po tym leku to wygląda troszkę inaczej. Problem jest taki, że @ się skończyła, a ja mam nadal nabrzmiały brzuch, czuję lekkie pobolewanie tak jak podczas okresu i mam nabrzmiałe piersi... zastanawiam się czy to możliwe, żebym była w ciąży skoro miałam \"normalny\" okres.. czy może znów mi się hormony popaprały:( Wiem, że nie dacie mi odpowiedzi na pytanie, do lekarza iść narazie nie mogę bo jestem za granicą, i chyba po porstu musiałam się wygadać..:) pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego dnia;)

Lolitka niestety nic mądrego Ci nie doradze oprócz tego abyś po prostu zrobiła test, wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz :) Pozdrawiam :D

Ja tez Ci slonce nic nie doradze, bo trzeba isc do lekarza. On fachowo Cie zbada i sprawdzi co jest grane. Ja mieszkam w Irlandi i jestem w ciazy na duphastonie a Ty gdzie jestes?

jestem w Norwegii... i jak narazie nie jestem ubezpieczona więc lekarz odpada. Wątpię, żeby to była ciąża...chyba znow mi coś z hormonami raczej nie gra... poczekam do następnej @ i się okaże:) pozdrawiam;)