Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka2251

Dziewczyny w 22 tc czy też tak macie??

Polecane posty

Gość Majka2251

Jestem w 22 tc, a mój maluszek jest bardzo mało aktywny, bardzo słabo czuję jego ruchy, tylko wieczorem, a wczoraj przez cały dzień ani jednego "plumknięcia"nie poczułam martwię się strasznie...i denerwuję czy wszystko z dzidzią dobrze....co o tym sądzicie

Czesc!!! Ja jestem w 23 tygodniu. Synus kopie mnie juz od 19 tygodnia ale na poczatku czulam tylko wieczorem ruchy a niekiedy wogole. Zmartwilam sie tym ale lekarz mnie uspokoij i powiedzial, ze dzidzia ma jeszcze duzo miejsca. Teraz jak caly dzien chodze i ciagle cos robie to tez jest cisza ale jak sie poloze to po chwili czuje jak sie tam rusza. Moj Bobas najbardziej lubi brykac jak spie. Nic sie nie martw pewnie jeszcze duzo ma miejsca i dlatego wydaje Ci sie, ze czasem go nie czujesz.

Gość Majka2251
Dzięki, bo tak się zamartwiam tym, że o niczym innym nie myślę, ale jestem już spokojniejsza:)

Wiesz jezeli duzo chodzisz to bujasz bobaska i on sobie spi. Nic sie nie martw!!! Ja nie mieszkam w polsce ale ostatnio bylam u polskiego lekarza i pytalam o ruchy. Powiedziala mi, ze ma byc 12 ruchow na dobe, czyli okolo 12 kopniakow. Jezeli tak jest to nie ma sie czym martwic. Zycze powodzenia!!! jestem na topiku ciezarne krakowianki

nie denerwuj sie. Ja jestem w 24tc teraz ale tez tak mialam i to w 23 tc tak jakos malo sie dzidzia ruszala. sprobuj zjesc cos slodkiego to powinno ja pobudzic a ty sie uspokoisz:)