Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chyba tak

Czy wybrałyście już imiona dla dzieci???

Polecane posty

Gość ja chyba tak

Jeszcze nie wiem czy to dziewczynka czy chłopiec, ale najuż zastanawiałam się nad imieniem dla mojego dziecka. Z pośród 16 i mion żenskich i 10 męskich które podobały mi się najbardziej(na zyczenie mogę wypisać wszystkie), wybrałam po 1, choć jeszcze nie jestem przekonana czy nie zmienie. DLA CHŁOCZYKA FABIAN DLA DZIEWCZYNKI NADIA ŁADNE???

Gość elenasss
KACPER:) ❤️ 23tc ❤️

Gość nfnfgnfghn
o kurwa... ja nie wybrałam ale wiem jakich NIE WYBIORĘ ;D

I znow Kacper...Nie obraz sie ale to baaardzo popularne imie teraz,nie dalabym tak swojemu dziecku na imie jak co druga mama.

Moja kolezanka wlasnie urodzila Nadusie. Mnie sie podoba. Ja jestem w 23 tygodniu i juz wiem, ze w moim brzuszku mieszka Antos. Ktos moze powiedziec, ze stare itd. Szczerze mam to gdzies. To imie nosi moj Tata, mial tak na imie ukochany dziadzius i dziadek mojego Meza. Dla jest idealne i mam do niego sentyment. Imie ma byc dla Nas wazne i Nam sie podobac. Chociaz czasem trzeba sie zastanowic czy nie wyrzadzimy dziecku krzywdy. Teraz jest duzo Antkow, Jasiow, Frankow itd, wiec moj Antos nie bedzie czul sie poszkodowany. Zycze duzo szczescia!!!

Gość ja chyba tak
to moje są brzydkie??? :(

Gość za chwile rodze
i jeszcze nie mam imienia dla dziewczynki.mam kilka ulubionych na razie.

Gość elenasss
no niestety pojechaly nam:( ❤️ 23tc ❤️

Nieeee, lepiej brzmi Nadia (bardzo ładne imię), Fabian też nie najgorsze. Ja mojemu synkowi dam mu na imię Kuba, a córeczce Bianka.

Gość ja chyba tak
elenasss... ja się nie przejmuję, mi sie podobają zarówno Nadia, Fabian i Kacperek też. Z mojego w dzieciństwie też się nabijali ŻANETA a teraz jest ok. Wkońcu to nasze dzidzie, i każde imię jest ładne dla mamy :)

Gość ja chyba tak
Eufenia... Bianka bardzo śliczne imie. A co do orginalnosci imion to przecież nie trzeba wybierać takich co sie nie powtarzaja, Oliwek tez jest mnóstwo a nad tym imieniem tez sie zastanawiam :) To co każdy miałby dawać orginalne np. Sosna :)?

Gość lizaes
Witam, Fabian to najcudowniesze imie na swiecie. Tak wlasnie ma na imie moj syn i bardzo sie ztego ciesze. Jak wchodze z dzieckiem do przychodni czy przedszkola to az mnie na smiech bierze kiedys slysze jak co druga mama moiw do dziecka Kuba kacper Julka czy Lenka. Doslownie co drugie dziecko ma tak na imie. Jesli chodzi i skroty do imienia to my jnajczesciej uzywamy Fabio, Fabcio Fabuś. Geneeralnie rzecz biorąc najcudowniejsze imie dla chłopczyka. I ciesze sie ze jest ich tak mało:)

jesli będzie chlopczyk będzie Oskar a dla dziewczynki cos nie mozemy sie z męzem na rzadne zdecydowac, a co do wymienionych to Nadia mi sie podoba, Fabian juz mniej ale kazdy ma swoj gust

Ja mam córeczkę Dominikę. Od lata zaczynamy starania o drugie dziecko i jak będzie dziewczynka to będzie miała na imię Milena a jak chłopczyk to Filip :)

Gość ja bede miec
MAJKĘ lub MIOŁAJA

moze pomozecie mi jakies wybrac dla chlopca...myslalam od samego poczatku ze bedzie girl ale niestety nie,a dla niej maialam imie wybrane i wlasnie miala byc Nadia,dla chlopca nic mi do glowy nie przychodzi..

moze podaj choc kilka ktore wchodza w rachube to ci podpowiemy ktore nam bo kazemu co innego sie podoba, moj pierwszy ma na imię Wiktor i mimo iz pewnie wiekszosc zaraz powie ze oklepane to przez 2 lata nie spotkalam drugiego dziecka o takim imieniu (Wiktorii duzo ale Wiktorow ani jednego )

chłopiec Mikołaj a dziewczynka Vanessa (i tu pewnie zaraz sie odezwa zagorzale przeciwniczki imion zagranicznych) i beda objasniac ze pewnie naleze do nizin spolecznych ...do patologii..otoz nie...od razu mowie nie oceniajcie po tym jakie sie komu imie podoba..

Mikolaj ladne ale niestety moj byly i znienawidzony przez rodzine szwagier tak mial na imie wiec niesety odpada...mam problem bo u mnie w rodzinie wystepuja te ladne imiona i ja niechce sie powtarzac a ogolnie dla chlopca ciezko wybrac bo niema ladnych..