Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika_24

internetowa znajomość wszystko zniszczyła

Polecane posty

Gość mika_24

Byłam w związku z chłopakiem 5 lat. On poznał kogoś przez internet i to już koniec.....

Gość Ale definitywnie koniec
? Sluchaj, wiele internetowych "milosci" konczy sie bolesnym rozczarowaniem :)

Gość Koza Mandżurska
popieram..znam to z własnego doświadczenia...niestety bolesnego..Wybaczcie że jestem na pomarańczowo..ale chcę być in Cognito

no moze i skonczy sie ta jego znajomosc internetowa bo tak czesto bywa. Ale co z tgeo , ja juz bym napewno nie pozwola facetowi wrocic:O

Gość Koza Mandżurska
Nic z tego nie będzie...przejdzie mu to...albo sie znudzą tym klikaniem do siebie...

Gość trudno tak
wogole co to za internetowa milosc... smiac mi sie z tego chce......................

Gość trudno tak
no zdrade trydno wybaczyc.. ja sama nie weim jakbym sie zachowala...

Gość mika_24
Nie wiem jak sie skończy ich znajomość. Pewne jest że między nami już koniec. Ona nie jest Polka, mieszka w Hiszpani. On dla niej rzuca wszystko, łącznie z e świetną pracą którą miał i wyjeżdża :(

Gość Koza Mandżurska
pojedzie tam ..i co się okaże..wielka klapa..nic nie iskrzy..oj będzie żałował...

Gość mika_24
Sama nie potrafie zrozumieć jego decyzji. Ja bym chyba nie potrafiła tyle zaryzykować.

Gość mika_24
Co prawda był już u niej, widzieli się przez kilka dni i stwierdził że są mocno w sobie zakochani. Ale kilkudniowa randka wcale nie oznacza że im się wszystko ułoży.

Aaa, chyba ze wyjezdza... Cholera, wiem, jak to boli. Dziewczyno, trzymaj glowe wysoko, wiem, ze serce boli... Tak czy inaczej chlopak obudzi sie szybciutko, wirtual rzaaaadko znajduje potwierdzenie w realu.

Gość Koza Mandżurska
To Twoja decyzja...też bym już nie chciała z takim patałachem żyć..głupi i tyle

Wroci szybciutko, jak zbity pies. Zachowaj sily, dziewczyno. Jesli po 5 latach rzuca Cie dla wyimaginowanej panny z sieci, to tylko o nim zle swiadczy.

Gość mika_24
Strasznie to boli... To nie był byle jaki związek, mieliśmy już plany na przyszłość, razem mieszkaliśmy od 2 lat... Jedeno głupie spotkanie z nią (właściewie to przypadkowe, bo do tego miasta gdzie ona mieszka akurat firma go wysłała w delegacje) wszystko zniszczyło :(

Gość mika_24
i jak tu teraz zaufać facetom......

Gość mika_24

Gość
a może rozstanie z nim to właśnie coś pozytywnego? po co Ci patałach co zarywa laski na necie? wyjdzie Ci to na dobre, zobaczysz :)

Gość mika_24
dzięki :) mam nadzieje ze rzeczywiscie wyjdzie mi to na dobre :) ale smutno mi z powodu tylu lat .....

Gość mika_24
Tak sobie rozmyślam i nadal mi smutno :( pocieszy mnie ktoś?......

Gość mika_24
kolejny smutny, beznadziejny dzień :(

bo to jest smutne i nie dziwie Ci się, 5 lat to szmat czasu. ale pamiętaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. a czasem i w necie można spotkać swoją wielka miłość, kogoś na kogo się czeka całe życie. i nie ważne że to net.. w różnych dziwnych okolicznościach ludzie poznaja swoje połówki.. wiem, że dla Ciebie to żadne pocieszenie.. napewno Ci się ułoży.. widocznie to nie był ten dla Ciebie..

a jeśli chodzi.. a to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. to z własnego doświadczenia Ci powiem że to prawda:) 3maj sie i wypłakuj się.. to pomaga:)

Gość mika_24
Dzięki agiie. Na razie jest mi ciężko ale mam nadzieje że w końcu ten stan minie.

Gość gosia111
ja własnie o internet tylko kłóce sie z moim facetem bo wiem do czego może prowadzic czatowanie itp. Mój facet jajiś czas mieszkał sam i dla zabicia czasu siadał nocami na czata,był wtedy już ze mną ale smsował z jakąś panią poznaną na czacie ,wydało sie i wojna gotowa,był spokój jakiś czas ale wiem ze pod moją nieobecność nadal czatuje .Gdy jestem w domu nie siada w ogóle do kompa ,ale gdy wychodze do pracy to wtedy zaczyna sie... wiem ze potępicie mnie i sama sie tego wstydze ale dnia pewnego chciałam go sprawdzic,instalując program rejestrujący jego poczynania w necie ,sprawdziłam i zbladłam ,prowadził erotyczne rozmówki z 16 latkami(MA 35LAT),szukał paNIENEK NA ANONSACH EROTYCZNYCH Z NASZEJ OKOLICY I CO MAM O TYM MYŚLEĆ ,ON TWIERDZI ZE WŁAZI NA TE STRONY ZE ZWYKŁEJ MĘSKIEJ CIEKAWOSCI A JA MAM JUŻ DOŚĆ I NIE WIEM JAK TO SIE SKOŃCZY