Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholipa

kto z was nie rozliczyl sie z podatku w polsce z UK?

Polecane posty

Gość cholipa

teraz sie boje ze mnie byly chlopak podpieprzy.ale z drugiej strony to bylo niezgodne z europejska konstytucja z tym zasranym podwojnym podatkiem.

Gość bedzie dobrze
lepiej sie spytaj kto sie rozliczyl to bedzie latwiej :) jesli przepracujesz tutaj ponad pol roku i nie bedziesz miala zadnych dochodow w Polsce to mozesz spac spokojnie bo guzik Ci moga zrobic :)

Gość upuppuppup
moi drodzy od poczatku 2007 roku nie musimy juz placic podwojnego podatku gdzie wy zyjecie :)

Gość bedzie dobrze
no tak ale jak ktos tu pracowal w 2006 to jeszcze powinien. wiem gdzie zyje nie musisz mi tego wypominac

Gość Lizette
a ja pracowalam juz w 2004 i nie rozliczylam sie ani razu w polsce. a jak wyszlo mi ze mialam przepracowane wp olsce i w anglii w tym samym roku podatkowym, to w polsce rozliczylam sie tylko za to co w polsce zarobilam. mam to wszystko generalnie gdzies. ty place podatek, i nie mam obowiazku placic go w polsce, to jakis wymysl, o tym podwojnym opodatkowaniu. sumujac, gdzyby do czegos takiego doszlo i urzad skarbowy by sie przyczepil, pozwalabym ich o to. bo nie maja zadnego prawa. to prawo jest nie zgodne z prawem unii europejsiej wiec moga nafiukac. czym sie przejmujecie, olejcie to :)

Gość jakodzyskać
Obiło mi się o uszy, że można się ubiegać o zwrot podatku za pracę za granicą. Czy ktoś wie, jak można taki zwrot uzykać, jak wygląda procedura i w ogóle co trzeba zrobić?

Gość Najlepiej zgłosić
się do jakieś firmy zajmującej się zwrotami. Osobiście polecam EuroTax.

Gość kmsoqkal
jestem w UK od 2004 i rozliczam sie w UK a polski urzad skarbowy moze mnie pocalowac w dupcie moja sliczna zreszta , a za co mam placic. w polsce bylam bezrobotna mimo ze mam srednie wyksztalcenie do tego rozwodka z dwojka dzieci o alimentach 250 zl, z glodu bym zdechla jakby nie pomoc rodzicow , panstwu mam oddac co ... chyba w pysk

Gość jasmineczka
ja sie nie rozliczylam i mam to w d.... i nikt kogo znam tez sie nie rozliczyl. wszyscy znaczaco pukaja sie w czolo

Gość jakodzyskać
Ja jeszcze w temacie odzykiwania a nie oddawania swoich pieniędzy:) Wcześniej nie napisałam, że w Polsce już siedzę i stąd chciałabym załatwić wszystkie formalności. Czy będąc tutaj mogę podatek odzyskać, czy trzeba było się tym zająć, kiedy jeszcze na miesjcu byłam?

Gość edfwfr
tak wyslij im imeil lub zadzwon musza miec twoj nowy adres

Gość jgjgjg
jakodzyskać -> dlaczego wrocilas/es do polski ciekawa jestem bo tez mysle nad powrotem :) pozdrawiam

Gość graaz
Najlepiej dać firmie zlecenie odzyskania podatku. Znają wszystkie kruczki prawne itd. więc wiedzą na co zwrócić uwagę. Nie ryzykuje sie nic. Euro tax to największa taka firma w Polsce i jest często polecana przez ludzi.

Gość qwertyytrewq
podaj adres strony tej firmy graaz????

Gość qwertyytrewq
a sorry byl wyzej ale czytam pobieznie