Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CYSIA 23

Czy to możliwe????

Polecane posty

Gość CYSIA 23

Ostatnio kochałam sie z moim facetem pierwszego dnia cyklu, pierwszego dnia okresu, bez zabezpieczenia. Cykle mam mniej wiecej regularne po 30-32 dni. a okres trwa zwykle 5-6 dni. Teraz skończył mi sie po 3 dniach! Odczuwam bolesność piersi. Czy to możliwe ze jestem w ciazy??? dodam ze nie doszło do wytrysku, (stosunek przerywany). Prosze o odpowiedz!!!

Bez obaw, skoro masz takie długie cykle i regularne, to nie masz się czym martwić. A tak dla sprostowania, to żeby zajść w ciążę, mężczyzna musi mieć wytrysk :o Acha i jeszcze jedno, objawy ciąży pojawiają się zazwyczaj 2-3 tygodnie po planowanym terminie miesiączki.

Gość CYSIA 23
z tego co wiem przed wytryskiem z członka wydobywa sie płyn zawierajacy plemniki ale to szczegół...

Cysia____zastanow sie co wygadujesz, to musialby byc cud zeby w pierszym dniu cyklu zajsc w ciaze i to w dodatku bez wytrysku, matko swieta, zawsze sobie obiecuje,ze nie bede reagowac a i tak reaguje:( BEZ OBAW CIAZY Z TEGO NIE BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zaprzataj sobie bez sensu glowy mysleniem, i radze poczytaj troche o cyklu miesiecznym kobiety, potrzeba ci wiedzy, ona ci sie bardziej przyda niz zamatrwianie sie bez podstaw.

Gość CYSIA 23
To dlaczego okres trwał tylko 3 dni?? to nie jest normalne... Ale dzieki za słowa otuchy

Gość Kasia odpowie
jesli miałas 2 dni mocniejsze.... to po prostu wczesniej Ci sie wszystko wylało.... nie martw sie to normalne!!

Gość CYSIA 23
czyli moge byc spokojna?