Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadsdsadfds

zel do twarzy matujący oczyszczajacy?

Polecane posty

Gość sadsdsadfds

jakis dobry zel jaki polecicie? wyskakuja mi od czasu do czasu zaskorniki, nie mam jako takich problemow z twarza. Chcialabym zeby oczyszczal ? jaki dobry

B18 pianka do mycia twarzy: Z ekstraktem z pomidora Opis Produktu: Zalecana do codziennego oczyszczania cery trądzikowej. Usuwa nadmiar sebum, podsusza wypryski, ogranicza powstawanie zaskórników, zwęża i oczyszcza pory. Sposób użycia: nanieś niewielką ilość pianki na zwilżoną cerę, rozmasuj delikatnie, następnie zmyj wodą lub FM1 W celu powierzchownego oczyszczenia skóry stosuje się miękką piankę bez mydła, która likwiduje z powierzchni skóry wszelkie zanieczyszczenia oraz nadmiar sebum. Oczyszczający żel złuszcza obumarłe komórki, nadaje skórze matowość nie przesuszając jej zarazem, wywiera efekt chłodzący. Sposób użycia: niewielką ilość pianki należy nanieść na wilgotną skórę i pomasować przez jedną lub dwie minuty a następnie zmyć ciepłą (lecz nie gorącą!) wodą. Pianka może być stosowana zarówno rano, jak i wieczorem. obydwa produkty firmy Faberlic

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci