Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyteczkaaa

hmm cos nie tak??

Polecane posty

Gość edyteczkaaa

dziewczyny ja wiem ze nie jestescie wrozkami , lecz prosze napisac co o tym sadzicie,:( Otoz uprawialam seks z moim chlopakiem ponad 2 meisiace temu .Dzien lub dwa po okresie,,, PO jakims czasie uroilam sobie , ze moglam zajsc w ciaze gdyz stosunek byl bez prezerwatywy. Dostalam okres lecz oo 10 dni wczesniej, pozniej dostalam drugi jakos mnie wiecej w tym czasie co powininen byc , Ale byly one bardzo skape. Brzuch ciagle mnie boli , mam mdlosci, glowa pobolewa. A brzuch stal sie o wiele wiekszy i okraglejszy i na dodatek twardy, glownie boli mnie gorna czesc . uwierzcie on wyglada jakbym byla juz w chociazby 5 miesiacu, Jest duzyy, Zrobilam 4 testy kazdy negatywny, A do gina ide dopiero za 3 tygodnie!!

Gość jjjjjjj
ciaza urojona jak nic:o

Gość Paulina88
radzę Tobie zrobienie badan krwi na wykrycie gonadotropiny kosmowkowej- badanie na beta HCG... jest to badanie platne (u mnie kosztowalo 26zl), a na wynik czekalam 2 godziny, wiec prawdopodobnie od razu bedziesz wiedziala czy cos sobie uroilas czy jestes w ciazy... jesli hormon pojawi sie we krwi oznacza to, ze jestes w ciazy... wiem, bo sama niedawno robilam sobie to badanie- tez myslalam, ze jestem w ciazy, ale na szczescie okazalo sie, ze nie... za to teraz mam nowy problem :D zastanawiam sie czy postinor zadzialal :) pozdrawiam i jeszcze raz polecam to badanie- masz wtedy 100% pewnosci!! napisz jak juz bedziesz cos wiedziala :)