Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kolezanke

Moja 24 letnia kolezanka

Polecane posty

Gość sam i dobrze
Jest jakis obowiązek żeby z kimś być? Jak nie to spadać.

Gość
Spoko: jeśli chodzi o archetyp człowieka z kotem to w zalezności od płci są dwie drogi: stara wiedźma, albo premier :D. A tak na marginesie. Zamiast narzekać zostań bi-. Przynajmniej podwoisz swoje szanse...

Gość oferma
oj panie apostole, z matematyki to pan słabiutki. 2x0=0

jak wieść gminna niesie obydwie płcie zwracać uwagę na inne walory raczą. Niewiast charakter sobie upodobały, a mężowie za to przy cielesności zostali. Azaliż moje nader skromna osoba nikczemnej postury, a takoż umysł nie tęgi, jak mężom spodobać się zdoła skoro nawet niewiasty takim gardzą? ;)

Gość
Jeśliś postury nikczemnej (czyli do olbrzyma acanowi daleko, jakio i Wolodyjowskiemu Michałowi bywało) tedy męzom, a części ich przeważajacej, na pewnoś się acan udał. Wszak madrość gminna głosie, że małe są do kochania. Umysł nie tęgi do czynności wykonywania przez mężów w małżeństwie (wspominać wżdy nie politycznie o ohydztwach takowych jak konkubinat, albo i - tfu, tfu, na psa urok - gzienie sie dla samego brudnego ciała zaspokojenia) ulubionych - tj nadstawiania się i pilnowania aby talerz i dzban próżne nie stały - nie trzeba. A niewiastom acan się przybodobasz dzieki podarkom od patronów kture forune ci zbuduja. Nie od dzis wiadomo, ze niewiescie - stworzeniu, do ktorego dyjabli latwy doste p maja - dobra doczesne szczegolnie bliskie, i za wszystkie przymioty ciaala, umysłu, a zwłacza ducha stanąć mogą. J.W. Pana brat i przyjaciel Apostoł Nienawiści

Gość
P.S. Wybacz mości panie w skałdności listu braki, ale pora juz późna i strudzonym wielce...

Gość DO wygrałem życie
i Apostoła - o żesz w mordę! :D

Nie łacno mi pojąć rzeczy które waszmość prawisz, jakoby dwaj meżowie pospołu żyli jakoby jedne z nich niewiastą się narodził. Słowam może opacznie zrozumiał, bom wpierw trunkiem przednim się raczył i rzecz pojąć tedy trudno. Na ziemiach naszych gdzie jedyny święty kościół sprawy takie w swojej pieczy trzyma, nie lza w sposób tak występny mężom bytować. Żaden z przenajświętszych mężów zgody na takom abominacyję wydać by nie raczył a pewnikiem trybunał odpowiedni szybcikiem powiadomić raczył. a czyż niewiasta która serce swe wyłącznie w kierunku precjozów zwraca godna być może miłowania? jakowoż waszmość rzeczesz, a pewnikiem więcej sie na rzeczy wyznajcie, dyjabeł do niewiast łatwy dostęp mają i w każdej chwili płoch umysł z drogi cnoty zawrócić mogą. Czyż roztropnym jest stadło z taką białogłową zakładać, która męża urodziwszego lub zamożniejszego obaczywszy o ślubach swych zapomni i chuci swojej pofolguje?