Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec ladna cere

Czy znacie dobry podklad do cery mieszanej z tendencja do wysuszania?

Polecane posty

Gość chce miec ladna cere

sfera T sie swieci a policzki i przy lukach brwiowych mam suche placki.szukam dobrego i moze byc drozszy(cena sklepowa do 100zl - bo jest na szczescie allegro;)) tylko zeby dzialal.slyszlalam ze revlony sa dobre ale bardziej do cer tlustych ? mam puder matujacy Rimmela ale srednio jestem z niego zadowoolna

Gość **************************
ja od paru lat uzywam Manhattana do cery mieszanej,takie czarne opakowanie,poki co nie natknelam sie na lepszy, chyba w polsce cos ponad 20zl

hmm... a ile masz lat?? do młosych dziewczyn !!!--- > niesztuką jest wyglądac ładnie w makijażu..sztuką ładnie bez. podklady niszczą strasznie cere, mimo wszystkich głupich badan i wogole tak naprawde liczy sie odpowiednia pielegnacja kosmetykami bez złych składników.... a im wiecej wszystkiego stosujesz tym gorzej bedzie.

Gość glos-sumienia
tak, pielęgnacja jest wazna, ale jesli ktoś ma mieszaną cerę [, to ma przechlapane. a podobno z wiekiem zacznie stawac się sucha :-( do autorki --> ja tez mam mieszaną cerę, strefę T smaruję kremem dla cery tłustej, policzki - dove [pasuje mi], tak już mam od zawsze :-( niestety, nawet kremy dla cery tłustej są dla mnie...za tłuste, więc po kilkunastu minutach twarz zaczyna sie błyszczeć :-( zwykle usuwam nadmiar kremu, potem puder [nie pamiętam firmy, jakaś angielska], i jakos żyję. ale w ciągu dnia muszę używac chusteczek matujących :-(

Gość hglhgnhn
zamiast chusteczek matujących uzywaj porządnego pudru matującego... najlpeszy jaki znam to ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8975 nie ma talku matuje silnie... cudo! a i uzywaj zawsze! na dzień kremu nawilżającego bo inaczej zniszczysz sobie cerę...