Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to mam szczescie az zal

Mielismy sie dzisiaj spotkac....

Polecane posty

wybrac sie razem na to piwko... i co?? :( Zadzwonie ...jutro jakos 20;00 i co??? juz po 21;00 :(:(:( No ja juz przechodze załamanie nerwowe....z zadnym facetem mi nie wychodzi:(:( z żadnym:(:(

olej, jest niesłowny, nie czekaj az drugi raz cie zignoruje, chyba, że cos mu sie przytrafiło bardzo złego dlatego nie mogł zadzwonic, ale jakos słabo w to wierze

Gość a jakie masz BMI

Gość ajj wiem co czujesz
to jest straszne;/

Gość poliaaaana
ciesz sie, ze w ogole ktos do ciebie dzwoni :(

z czego ja mam sie cieszyc??:(:(:( Po roku od ostatniej rozmowy,ostatniego spotkania... spotkalismy sie dopiero w środe...... było fajnie..siedzielismy razem w pubie..pilismy piwka.... wczoraj tez sie spotkalismy...powiedzial ze zadzwoni więc zadzwonił... fakt ze mial zadzwonic o 17;00 a zadzwonil o 19;00 ...ale zadzwonił... bylismy razem na cmentarzu...spacerowalismy... nio było miło...jakby nie spojrzeć., wczoraj zapytał czy moze jutro jakies piwko? Zgodziłam się.....nie mam nic do roboty ,więc czemu nie... Powiedzial ze zadzwoni jakos 20;00 i dupa:( No cholera!!!!!! czemu ja mam takiego pecha do facetów??? :(:(:(

Gość a jakie masz BMI
bo pewnie masz za duze BMI :classic_cool:

myslisz ze pocieszasz mnie tym beznadziejnym pytaniem o bmi???powiedz jakie Ty masz..... ehhh...;/ dzieci...

Gość jupitkaaa
a byliscie kiedys para??moze zadzwoni jeszcze..a kim on jest dla ciebie??głowka do gory🌻

Gość poliaaaana
a ja zaprosilam znajomych na czat urodzinowy, nie ma nikogo... fajnie

jupitkaaaa rok temu spotykalismy sie.....nic nie wyszło..dlatego oddaliłam się. w środę odnowilismy swoja znajomosc... To mój kolega,nikt więcej... Ale samo to ze obiecał... :( Przeraża mnie to moje zycie:(:( Boże....nie umiem juz sie niczym cieszyc... po chorym związku myślałam ze moze jeszcze mi sie uda... ale raczej to nigdy mi sie nie uda:(:( Jestem okropnie smutna,mam ochote isc na to piwo sama! :(

Gość jupitkaaa
j a chetnie z toba pojde na piwo:( tez czuje sie samotna, w chorym zwiazku i na dodatek nie mam juz przyjaciol, a kiedys bylo ich tak wielu:( a byliscie razem kiedys??

Gość i ja i ja
bym tez wyszła teraz na piwo z kimś :O

Nie bylismy razem... spotykalismy sie tylko..... Mialam nadzieje ze cos z tego wyjdzie:( Widac ma mnie gdzieś :( Wiec po co na pozegnanie i na powitanie czule mnie całował??:*( nie rozumiem Boże:(

Gość Hejka dziewczyny
Jak wiadomo faceci wolą szczupłe, wysportowane, zgrabne dziewczyny(nie wychudzone i nie grube) i nic tego nigdy nie zmieni. Ale nie o tym chciałbym napisać, muszę zareagować na to co niektóre grubaski wypisują na forum lub na blogach. Z forum dowiaduję się że "facet nie pies na kości nie leci", no ok tak jest, i już grubaski cieszą się że facet woli grube dziewczyny od ich szczupłych koleżanek. Tak nie jest, absolutnie nie, facet nie lubi, podkreślam nie lubi się grubych kobiet, wierzcie mi. Ale nie lejcie na mnie jadem tylko dlatego że napisałem prawdę. Przestańcie się okłamywać, dobrze wiecie jak faceci patrzą i jak reagują na wasze szczupłe koleżanki. No właśnie doskonale o tym wiecie i tu pojawia się problem, jak zniszczyć psychicznie te wasze szczupłe koleżanki żeby uważały się za nieatrakcyjne i żeby zostawiły facetów w spokoju. Ciężkie zadanie, ale jest na szczęście forum gdzie można się bezkarnie poznęcać na pięknych dziewczynach, można powyzywać je od wieszaków, anorektyczek, szkieletów, wysuszonych tyłków, itd. Mam nadzieje że liczycie na do że wasze szczupłe koleżanki powpadają w kompleksy, bo jeśli zamiast tego liczycie na to że przekonacie facetów jakie to "anorektyczki"(czyt. zgrabne dziewczyny) są okropne, zimne, wiecznie niezadowolone to - no cóż, facetów nie przekonacie. Grubaski, takie wypisywanie głupot ma swoje konsekwencje, piszecie jakie to szczupłe dziewczyny są okropne i może dlatego nie chcecie schudnąć bo przecież te szczupłe dziewczyny są takie beznadziejne, niezadowolone itd. Jak schudniecie to będziecie właśnie takim we własnej ocenie "okropnym wieszakiem". Ale to nie wszystko, jak macie jakąś grubą koleżankę, to jeszcze pół biedy(nie wszystkie grube dziewczyny to zawistne wiedźmy , ale jak macie grubą koleżankę z którą wspólnie pastwicie się nad "wieszakami" to jak schudniecie to ta koleżanka was znienawidzi, będziecie dla niej tym paskudnym "wieszakiem" którego za wszelką cenę trzeba zniszczyć. A tak się lubiłyście... Poza tym myślenie że wraz ze wzrostem wagi przybywa radości i dobrych cech charakteru jest co najmniej... głupie. Jeszcze mógłbym dodać że to nie ładnie wyzywać osoby chore na anoreksję, to tak jakby śmiać się z kogoś kto ma raka. Wiem że chcecie zniszczyć te zgrabne dziewczyny, nie chodzi wam o to żeby robić sobie jaja z poważnej choroby, ale wyobraźcie sobie że jakaś osoba chora na anoreksję może te komentarze czytać. Wszystkim szczupłym dziewczynom życzę wszystkiego najlepszego, grubym dziewczynom też, przede wszystkim zdrowia i żeby udało wam się zrzucić nadmierne obciążenie w postaci tłuszczu. A tym wszystkim grubym dziewczynom lejącym jad na forum życzę żeby wam zady wrosły w fotel tak żebyście nie mogły wstać. Pozdrawiam.

Ja moge isc ale zapewne wszyscy mieszkamy daleko od siebie:(:(

Gość jupitkaaa
ja Małopolska a Wy??

ja pomorze...;/

dziewczyny wypada isć samej na piwko?? Moze Go tam spotkam.....

siąde sobie przy stoliku ...kupie piwko...i posiedze....bo w domu zwariuje:(

Gość jupitkaaa
cholera, to do d.... ja tez bym poszla;/a ty pinau z kim bylas??;p wypada isc samej, przynajmniej nie bedziesz w domu.a wiesz gdzie on moze byc??a moze Ty napisz smsa jakiegos niezobowiazujacego.zobaczysz co odp

Gość jupitkaaa
PAIN miało być:D sorrki

napisałam do niego: "Cześć. I co z dzisiejszym wieczorkiem?? Rozmysliles sie?? buziaki:* Czekam na telefon jesli jeszcze masz chęć isc na piwko:) " i nic nie odp. ide sama bo nie wyrobie;/;/ Najwyzej....

ja bylam z mkolezanka bo chłop poszedl na picie urodzinowe do kumpla zreszta i tak jestem na niego wkurwiona:P sama byms ie chyba ni e odwazyla isc..........ale ja mieszkam w malłej dziurze i na 100% spotkalabym kogos i glupio by tak byloo

Gość francesca80
!. nie spotykasz się czasem z moim byłym? (jeśli nie to widze że takich dupkółw jest więcej) !. nie zastanawiaj się czemu on całował czule, czemu nie zadzwonił, nie odpisuje itd... nie warto, taki typ faceta... nie zmienisz go !. przykro mi bo wiem jak boli takie zachowanie, trzymaj się!

Gość jupitkaaa
daj znac jak bylo jak wrocisz i czy odpisal:) ja wypilam w domku sama piwko;)

Gość jupitkaaa
hello i co???????????????????