Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bu3o

klopoty zdrowotne

Polecane posty

Witam pisze do was z pytaniem czy tz macie takie obiawy jak ja,Czyli zdrowotne chodzi o to ze czasami dopada mnie lek przed smiercia ze umre ze nikt mi nie pomoze mam przytym zawroty glowy i slabo sie czuje lub mam inne obiawy bole w klace piersiowej skoki cisnienia i mysle sobie ze to juz koniec.Lub jak mam zostac sam w domu to juz dzien wczesniej sie denerwuje ze znow mnie to dolapie ze znow bede mial kolatanie serca nie pokoj w srodku drzenie rąk to jest straszne ma ktos takie podobne objawy i skad one sie biorą?

To typowe objawy tak zwanego lęku interpunkcyjnego. Idź do psychologa. Pozdrawiam!

Gość nie jest
albo nerwica, w każdym razie potzrzebna porada lekarska

tez tak myslalem ale jak napije sie milisy hydroxyzyny to to rpzechodzi i ide spac jak blat od stolu potem znow mam jakis czas spokoj az do momentu gdy sobie nie pomysle ze dawno mnie to nie lapalo ale dlugo nie musze czekac do paru godzin mam wszystko to samo lek bole w klatce kolatanie serca uderzenia ciepla do twarzy koszmar wiec znow pije hydroxyzyne i ide spac ale budze sie rano i mysle kiedy mnie to dolapie znow caly czas w nerwach zaniepokojony normlanie mam tego dosc

Gość kati27
u mnie wszystko wyglada podobnie.W najgorszych objawach mam kolatanie serca,wewnetrzny niepokoj ,strach przed smiercia,omdlenia,kloska w gardle,wymoity,dusznosci,utrata na wadze,biegunka,silna depresja.Po jakims czasie to przechodzi i mam tylko kloske w gardle i czasami musze zwymiotowac.Lecze sie na tarczyce i niby wyniki sa o.k a tarczyca i guzki powiekszone.Nie wie m czy to jest rzeczywiscie tarczyca czy silna depresja.

Gość sfsdvfd
tak, to obhawy nerwicowe, ale nigdy nic nie wiadomo. idz do lekarza psychiatry lub psychologa

nic nie bój wszyscy pomrzemy. i to jest sprawiedliwe , sluszne i zbawienne. tymczasem gdys mlody to ciesz sie zyciem i nie mysl o koncu. no chyba , ze o tym koncu w spodniach by Ci w niego przyjemnie bylo.

Gość milky5
masz typowa nerwice serca... i ja to mam nabiegalam sie po lekarzach, kardiologach itd zeby wreszcie w to uwierzyc ;-(

Gość przerwa idz spac
nerwica wegetatywna

Gość kika bez bucika
nerwica jak [po byku