Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MILENKA_19_

Wągry.. Jak się ich pozbyc??

Polecane posty

kosmentyczka daje efekty ale tylko na krotki czas, a zabieg jest drogi :o dermatolog tez mi nie pomogl :/

a wiesz co ja tez mam taki problem i na serio nic nie dziala ale kupil sobie ostatnio jakis zel przeciw wagrom chyba z garniera oczywisicie nie usunal wszystkiego ale jest roznica:) wagry staly sie jakies takie mniejsze, i takjakby jasniejsze:) poza tym to bylo z peelingiem (jesli dobrze napisalam) wiec twarz tez sie troszke zmienila:) ja mialam generalnie problemy z przyszczami, nie bylo ich duzo, pojawialy sie dosyc czesto ale takie malutkie a teraz jak sie raz na jakis czas maly jakis pojawi to nie problem:)

ja nie pamietam nazwy ale wiem ze to byl kolor niebieski i bylo napisane przeciw wagrom, naprawde nie pamietam:) cena okolo 17zl

mialam leki robione w aptece na recepte, nic nie pomoglo.. ogolnie nie mam duzych problemow tylko te wagry ale dodatkowo mam cere naczynkowa wiec piling odpada.. moze sproboje tego zelu z garniera. to jest taki z glinka w skladzie??

Miałam bardzo dużo wągrów i nie wiedziałam, co z tym robić. Poszłam do dermatologa, który z lekkim przymrużeniem oka podszedł do mojego problemu-nie mialam fatalnej cery, raczej przebarwienia i właśnie wągry. Na przebarwienia mi przypisał krem, a na wągry witaminę PP (jest np. w mięsie, ale nie za bardzo lubię:P). Biorę ją wraz ze skrzypem, do tego co dwa dni stosuję peeeling morelowy i już widzę efekty. Wągry są płytsze jakby i jest ich mniej, a także, co najważniejsze, nie robią się nowe...:) Planuję jeszcze z miesiąc pielęgnować tak skórę jak teraz, a potem parę razy pójść do kosmetyczki na zlikwidowanie tych, co mam teraz (mogą być płytsze, ale nie znikną kompletnie) oraz zciąganie porów. Spróbujcie może takiej kuracji. Ja ją stosuję od ok. 2-3 tygodni i jest lepiej. Przy czym normalnie się maluję (puder, korektor).

no to wiem kroty zel.. czysta skora przeciewko wagrom i wypryska, uzywa sie go tez jako maseczke pozostawiajac na dluzej na twarzy.. to ten??

persymona -- mam dokladnie taki sam problem, przebarwienia ale teraz mam ich mniej, uzywalam kremu acne derm ktory zmniejsza je w duzym stopniu, teraz te okropne wagry :o

Przebarwień się prawie pozbyłam :) Mi dermatolog przypisał na nie metronidazol Jelfa za parę złotych, stosuję go praktycznie na całej twarzy, bo miałam prawie wszędzie te przebarwienia i bardzo ładnie je zlikwidował :) Wągry też już nie powstają mi nowe :) Dermatolog podkreślał, że mam złuszczać skórę, ale nie dogłębnie, tylko systematycznie. Za często też podobno nie można, bo efekt jest odwrotny (skóra szybciej \"rośnie\"). Dobre jest też stosowanie parówek i maseczka mączna-mi nie wychodziły te robaki, ale skóra była po tym ładniejsza :)

Gość gość
8UxCbErnITtV7BTgJqn9LGVM