Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masszzzzza

INNEOV CELLULIT- piła któraś z Was?Mam koszmarny problem z cellulitem..Poradźcie

Polecane posty

Gość masszzzzza

Mam koszmarny cellulit na brzzuchu i bokach, widoczny gołym okiem jak stoję, dołownie pomarańcza :( jest to rezultat moich ciągłych wachańwagi, nie, nie odchudzam się, ale wystarczą dwa stresujące dni w pracy i już mam 3 kg mniej, potem przychodzi weekend +2 kg, i tka ciąglę... Ale konec z tym, chcę wreszcie w przyszłe lato bez wstydu pokazać się na plaży! Jak na razie moje działania sprowadzają się do 200 brzuszków wieczorek, Vichy Lipostrech. Teraz zakupiłam jeszcze lipometric i lipocure. Aha! Dodam, że schudnąć nie chcę a raczej nie mogę, więc diety tego typu w moim wypadku odpadają! Poradźcie coś...błagam!

Gość kubalaaa
wydasz kase na marne, to nieskuteczne.

Gość -000
pilam i nie widze roznicy

kup sobie głam moja koleżanka kupila i widać juz po pieciu zabiegach super

Gość ====ixi==
Co to jest ten głam???

Gość chyba o guam chodziłoP

głam to algi morskie w postaci maści kremu mozna go kupic w internecie jest tanszy niz w zakładach kosmetycznych jeden zabieg u kosmetyczki kosztuje ok80 zł trzeba zrobic ok 10 zeby byl efekt a to samo mozna zeobic samemu za ok 300 zł musicie szukac na alegrro gdzies w kosmetykach

Gość Pocieszalska z tłumku na kafet
Dzisiaj ogladałam w tv audycje o celulicie u kobiet w róznym wieku i tam oceniali kosmetyki do zwalczania tego celulitu właśnie, zdaniem kobiet, to żaden nie pomagał, a jeśli juz , to tylko w bardzo nikły sposób tylko jeden z nich wpływał na poprawe napiecia skóry i eliminacje celulitu. Ja juz mam sporo lat na liczniku zycia, kiedys spytałam męża , co sądzi o tym celulicie, odpowiedział, a co to jest? W nosie tam machnąć ręka, ja tez mam poorane ciało celulitem bliznami po ospie , po operacjach i wiecie cojest najwazniejsze? To, że musicie sie tylko takimi nic nie znaczącymi sprawami przejmować, a sa w życiu gorsze problemy np. walka z powaznymi chorobami Pozdrawiam !

No nie głupio mówisz... Ja jestem w takim wieku, że sie strasznie przejmuje takimi rzeczmi ;/ No bo to tak głupio 18 lat i cellulit... Może z wiekiem przejdzie mi głupota, a zastąpi ją rozsądek :)

Gość yersinia21
Hej wszystkim. Piszę z pewną propozycją dla wszystkich które kupiły inneov. Może to troche śmieszne, ale potrzebuje opakowanie po Inneov. W zamian mogę zaoferować kilka próbek kosmetyków Doliva, Vichy, La Roche Posay i Ziaja. Za koszty przesyłki oczywiście zapłacę. Zainteresowane proszę wyłącznie o kontakt mailowy, gdyż rzadko zaglądam na forum. Moj mail: yersinia21@o2.pl

Gość djhacker13
"Mam koszmarny problem z cellulitem..Poradźcie." Więc tak. Moim zdaniem faszerowanie się jakimiś pigułami jest bez sensu. Lepiej mieć Wątrobę czy nie mieć Celulitu . Aby pozbyć się owej niedoskonałości powinno stosować się coś na skórę. Znam osoby który miały właśnie taki problem . Napiszcie do mnie na gg. 10359522 , a zaoferuje wam moją propozycję. Nię chcę dźgać tutaj linkami, rozmowa na gg ze mną oczywiście bezpłatna. Pozdrawiam:)

Gość pytanie do was.......
masuj sie;] mi facet masuje tylek z balsaem sauna, po tygodniu juz widac duze efekty

Wiele kobiet ma duży problem z pozbyciem się cellulitu, ale jak już zaczynają coś robić, żeby pozbyć się tego nieestetycznego schorzenia, to zazwyczaj popełniają kilka błędów, największym z nich jest działanie jednotorowe. Na cellulit trzeba przecież działać kompleksowo. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Cellulit to nieestetyczna przypadłość, która tworzy się w wyniku nieodpowiedniej diety i braku ruchu. Skórka pomarańczowa to nic innego jak odkładający się pod skórą tłuszcz, tu dokładniej możesz sobie poczytać o cellulicie na brzuchu i metodą walki z nim http://usuwaniecellulitu.info.pl/2010/09/03/cellulit-na-brzuchu/ W przypadku zaobserwowanego u siebie cellulitisu powinnaś zrezygnować z wypijania dużej ilości kawy, wystarczy jak napijesz się jedną dziennie. Poza tym musisz pozbyć się ze swojego typu odżywiania słodyczy (cukry bardzo negatywnie wpływają na powstawanie skórki pomarańczowej), nie jedz tego "śmieciowego jedzenia" czyli fast-foodów bo one są przyrządzane na takim rodzaju tłuszczu, że nawet nie masz pojęcia. Jedz produkty zawierające witaminy, to znaczy owoce warzywa. Wybieraj takie jedzenie, które jest zdrowe, pij soki. Ważne jest też, abyś zażywała ruchu na świeżym powietrzu. Spaceruj, pływaj, jeździj na rowerze, teraz bardzo modne jest chodzenie z kijkami, może to ci będzie pasowało. Poza tym codziennie staraj się ćwiczyć, to ci na pewno pomoże. Wspomagająco stosuj kremy anty-cellulite, stosuj masaże, a może pozbędziesz się nieproszonego gościa z twojego brzucha:P

Gość pomocne udko już bez cellsyfu
Polecam gorąco masaż bańkami chińskimi-efekty kosmiczne!!!!! Bańki można kupić w aptece-ja dałam chyba za nie z 30 zł. Smarujesz ciało np oliwką(choć ja smaruje balsamem EVELINE Slim Extreme 3D-do kupienia w rossmanie za ok 20 zł) Ale jeśli masz dosć duży cell to lepiej kup oliwke bo wtedy skóra mniej boli. A więc smarujesz-przyklejasz bańke i przesuwasz nią po skórze z 15 min. Na początku bedzie boleć ale efekty są naprawde cudne! http://lula.pl/lula/1,95647,7194833,Antycellulitowy_masaz_banka_chinska.html