Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proba gwalcenia

CHcial mnie zerznac jak najgorsza dziwke?

Polecane posty

posluchaj Karia jezeli chcesz pocalunku bez zwiazku a potem satysfakcjonującego seksu to powinnas znalezc sobie cierpliwego partnera.czulego. ale...jezeli On cie nie kocha to bedzie chcial cie przeleciec poniewaz caly czas go pobudzasz a mu sie nie oddajesz,to troche nie wporzadku.nikt nie ma prawa cie obrazac,moze byc nawet bardzo neibezpieczny.ale jezeli ty godzisz sie na znajomosc bez zobowiazan to wiedz ze facet moze sie wkurzyc,moze poczuc sie idiota ze z nim nie idziesz do lozka. znajdz cierpliwego partnera albo chlopaka,jezeli cie pokocha to po prostu bedzie cierpliwie czekal robisz to z ciekawosci czy dlatego ze nie masz z kim?:) ja tez nie mam takiego \"kolegę\",i nie pozwolilam mu na seks.byla ostra akcja,ale odmowilam na koncu.wkurzyl sie strasznie.bo skoro si e godze to powinnam to dokonczyc ale pamietaj masz prawo powiedziec na koncu NIE.

posluchaj Karia jezeli chcesz pocalunku bez zwiazku a potem satysfakcjonującego seksu to powinnas znalezc sobie cierpliwego partnera.czulego. ale...jezeli On cie nie kocha to bedzie chcial cie przeleciec poniewaz caly czas go pobudzasz a mu sie nie oddajesz,to troche nie wporzadku.nikt nie ma prawa cie obrazac,moze byc nawet bardzo neibezpieczny.ale jezeli ty godzisz sie na znajomosc bez zobowiazan to wiedz ze facet moze sie wkurzyc,moze poczuc sie idiota ze z nim nie idziesz do lozka. znajdz cierpliwego partnera albo chlopaka,jezeli cie pokocha to po prostu bedzie cierpliwie czekal robisz to z ciekawosci czy dlatego ze nie masz z kim?:) ja tez nie mam takiego \\\"kolegę\\\",i nie pozwolilam mu na seks.byla ostra akcja,ale odmowilam na koncu.wkurzyl sie strasznie.bo skoro si e godze to powinnam to dokonczyc ale pamietaj masz prawo powiedziec na koncu NIE.

poza tym nie powinnas tego robic z kolega.nie warto.stracisz przyjaciela.kazdy potem po takiej akcji juz nie wraca do przyjazni. ZYCIE TO NIE JEST TAKIE JAK W M JAK MILOSC ZE MAGDA SIE PRZYJAZNI Z PAWLEM;)

cytujac Twoje słowa \"powiedziec na koncu NIE\" no wlasnie to nie zdawalo egzaminuale i tak udalo mi sie ujsc z tego calo.obiecalam sobie ze juz nigdy nie pojde n cos takiego, moze uda mi sie znalesc kogos kto bedzie akceptowal to jaka jestem i jakie mam uczucia

hm to zalezy.jak jestes dziewica to lepiej spier.... od takich cobys sie nie leczyla w psychiatryku do konca zycia:( poza tym proszę Cie o rozwagę i unikanie takiego goscia. i jeszcze jedno jestes juz \"dziwka\" dla niego i jego kolegow.pamietaj o tym.kobieta gdy sie oddaje przestaje byc szanowana a staje się andegdotą powtarzaną z ust do ust z przekąśliwym uśmiechem. niestety..mezczyzni tak robia.musisz sie na to przygotowac.

zacznijmy od tego faktu, ze ja mu sie nie oddalam.masz racje dobra porada est \"spie*dalac\" od takiego czlowieka

Gość gość
A ja nie rozumiem tej sytuacji i wielu komentarzy ona nie jest za kumata więc moim skromnym zdaniem powinna mu zrobić przynajmniej laskę w aucie zawsze to nowe doświadczenie a komu jak nie koledze ??:)?