Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaa222

globulki na grzybice Gyno-Pevaryl

Polecane posty

Gość zmartwionaaaa222

czy ktoras z was stosowala? Ginekolog przepisala mi 3 na grzybice.Wczoraj uzylam jedna a dzisiaj dostalam okres.Czy podczas okresu mozna stosowac te globulki? Bardzo prosze o odpowiedz.

Gość asiaaaa111
to troche d*** dałaś, ulotke trzeba czytac! zadnych globulek nie stosuje sie w trakcie okresu, chyba bedziesz musiala kupic nowe opakowanie i cale uzyc jak Ci sie okres skonczy:/ walcze z tym samym by the way:/

Gość zmartwionaaaa222
wlasnie ze nie pisalo na ulotce. A okres dostalam wczesniej niz powinnam.Ja mimo wszystko bede stosowac te globulki bo jeszcze do tego sa tabletki i to dosuc kosztowne.

Gość adarka
nie stosuje się globulek wczasie okresu. Jak nie wierzysz zadzwon do gina

Gość nie stosuje sie globulek
jak sie ma okres - moj gin jasno zapytal kiedy mam miec i jak usluszal ze za 5 dni to kazal czekac i zaczac kuracje po okresie bo w trakcie nie ma sensu stosowac bo wyplywa wszytsko i sie lek marnuje, mialam Gyno-femidazol i przeszlam kuracje 1,5 roku temu, nawrotow nie mam

Gość asiaaaa111
nawet jak nie bylo na ulotce to chyba logika podpowiada ze w trakcie okresu mija sie to z celem:( no niestety, drogie sa te leki z reguly dlatego trzeba sie upewnic ze jest sie po okresie, nie przed

Gość nie stosuje sie globulek
Gyno-femidazol jest refundowany chyba bo zaplacilam okolo 3 zl za 15 globulek, nie bralam nic innego i grzybica pieknie ustapila i nie mam zadnych objawow od 1,5 roku, wiec polecam

Gość ja pindolte nie moge
nie stosuje sie globulek a dzieciom co glupie pytania zadaja mowimy stanowcze nie. dziecko drogie grzybica okres a ty se tam cos chcesz wpychac. sa takie tabletki w sumie wystarcza 2. Jedna bierzesz ja ile kosztuje ten fenukl?dnego dnia a druga po 3 dniach gdy nadal czujesz cos grzybczinego ( objawy ) i koniec problema. Cena ich hmm z,85 z tego co pamietam. Problem jest tylko taki, trza znac lekarza ktory wezmie pod uwage by bylo tanio a odpowiednio. Identyczne leki kosztuja 38 zl a inna firma robi. Idz do apteki zapytaj o nazwe leku ( co bierze sie jedna pastylke 150 ) i kosztuje ok 2 zl. Znajda ci podadza nazwe a z tym idz do ginekologa po recepte. Wroc do apteki kup i nie szczyp sie na jakies globulki co sie ich w czasie okresu nie uzywa. Zegnaj grzybie

Obecnie stosuję Gyno-Femidazol ale odczuwam swędzenie i pieczenie. Zastanawiam się czy nadal powinnam tego używać??

Gość ninab
te globulki stosuje sie podczas okresu.

Gość misiaczek24
Ostatnio też leczyłam się tymi globulkami, tak w połowie kuracji dopiero przestało mnie swędzieć, może to wszystko musi wypłynąć i dlatego są takie objawy. Te dolegliwości łagodziłam provag żelem, który również pomaga utrzymać prawidłowe pH. Zawsze po leczeniu robię badanie czystości pochwy czy na pewno się wyleczyłam.