Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mihr-un-nisa

Niedługo zaręczyny, jupi ja jeeee !!!

Polecane posty

Gość mihr-un-nisa

Mój facet przypadkiem z rozpędu wygadał się że w święta dostanę pierścionek zaręczynowy! :D:D:D la la la :D na litość boską, ależ ja szczęśliwa jestem :D:D:D:D jejkuuuuuu :D:D:D

Gość Mała Iziss
Fajniee:D Ale nie wiesz jaki, więc niespodzianka nadal trwa:P

Gość Agatronka
i z czego ise tak cieszysz?? to Twoje największe osiągnięcie?? nic nie znaczysz bez niego?? czy może łasa na pieniądze jestes? a może podoba Ci sie wiejska impreza czyli wesele?? a moze myslisz z epo ślubie będzie nowa droga życia? a może chcesz być służacą do końca życia??

Agatronka-- ja pierdziuu wyluzuj:O z ciebie to zazdroscia jets A ja Ci gratuluje tez bym chciala dostac ale niestety wiem ze nie dostane;)

Gość Agatronka
nie mam czego zazdroscić:D śmieszy mnie jedynie mistycycm u kobiety wydarzenia jakim są zaręczyny - omal sie nie posiusiała jakby nie wiem co się stało!!!! zamiast być teraz ze swym chłopem to ona na kafe weszła zeby taka pierdołe napisac bo myśli ze teraz conajmniej księżną jakąs zostanie :D:D

Agatronka>>>> mówisz o sobie ? to z zazdrości czy z troski taka wrzuta na autorke?? :D loool udana jesteś.... ja też bym sie cieszyła jakbym miała dostać pierścionek i wcale nie z mozliwości służenia swemu Panu ani z pragnienia kasy, ale coś myśle, że Tboie Agatronka sie nei ma kto oświadczyc i taki o to rezultat :P

gratuluję ! ;) choć ja jednak wolałabym z zaskoczenia a nie wiedzieć już przed :D :P :P

Agatronka-- ale ty jestes zawistna:O To ze kobieta cieszy sie z zareczyn nie znaczy ze jest od faceta uzalezniona i nie moze bez niego zyc. Cos mi sie wydaje ze jestes brzydka grubaska ktorej nikt nie chce i nikt nawet kijem by nie dotknal;P pozdraiwam mihr-un-nisa i zycze szczescia;)

Gość Agatronka
tak tak juz ja znam ten stały tekst - Tobie nie ma kto dać pierscionka i zazdrościsz - stały tekst kobiety mało inteligentnej i schematycznej!!!! Pomyliłaś się mała bo jestem już dawno po zaręczynach i po ślubie nawet ale nigdy sie tym tak nie podniecałam niezdrowo bo slub nie zwiastuje niewiadomo czego tylko normalne życie

Gość serdecznie gratuluje autorko
ja też miałam się zaręczać w święta:0 byłam taka happy i nagle wszystko sie posypało i na dodatek po rozstaniu usłyszałam takie rzeczy, ktore nie dosc ze nie sa prawda to jeszcze straznie bolały:( Faceci to chamy:(

Gość Agatronka
Starsi zabierają mnie na polowania. Przebierają mnie za rannego pterodaktyla i każą biegać z wrzaskiem po lesie w celu zwabienia drapieżników. :classic_cool:

Gość Agatronka
o widzę ze juz jakas lampucerka nie mogła wytrzymac i musiała się podszyć - ah góruję nad Wami - jakie to piekne jest hehehe te niskie półmóżdżki:D:D:d

Gość Agatronka
Podszywam się sama pod siebie, licząc, że moja popularność na Kafe wzrośnie i moderatorki wyślą mi na święta bon na darmowe zakupy w dziale rybnym w Lidlu :classic_cool:

no to spoko, że jesteś po ślubie Agatronka. Ja wcale nei uwazam, ze slub zwiastuje super miodowe zycie i wogole ksiezna sie stajesz, ale jak facet sam od siebie sie oswiadcza to jest faktyczny powod ze planuej z toba spedzic cale zycie (tak przynajmniej by bylo w przypadku mojego faceta bo jak wiadomo kazdy facet roznie patrzy) no chyba ze go namawiasz do tego albo jestes bogata a on nierobem czy takie tam to wtedy wiadomo ze wcale nei musi mu chodzic o milosc i szacunek do drugiej osoby. Natomiast nei wyobrazam sobie, że dostalas pierścionek i zrobilas polusmiech po czym stwierdzilas \"o fajnie , chcesz zebym wyszla za ciebie ? zastanowie sie a teraz chodzmy do tesco po wędline\" dzizuuusss .....

Gość te Agatronka
Ty jesteś po ślubie podobno, a gadasz językiem tlenionej nastolaty spod trzepaka na blokach :o🖐️

Gość -000
a moj facet sie nie chce zareczyc ;-((((

gratulacje, dobrze wiedzieć, że są szczęśliwi ludzie na tym świecie albo na tym forum ;)

Gość ale pustaka
cieszy sie bo nie miala za kogo sie wydac to sie cieszy z nowin

Gość mihr-un-nisa
Dziękuję zawszelkie gratulacje :D Dla zgryźliwych i zgorzkniałych - ignor :D Uciekam się stroić dla mojego przyszłego narzeczonego :D

to jak sie już wygadał, to czemu Ci nie dał tego pierścionka od razu?

niemniej gratuluje.. albo pogratuluje jak napiszesz ze się oświadczył:)

Gość kurde ja ci zazdroszczę
zazdroszcze jak cholera i pisze to calkiem szczerze!!! :)

Hej ja też jestem po zaręczynach i również bardzo sie cieszyłam. Fakt faktem nie zakładałam tutaj topiku :P Ale uradowana byłam na maxa :) Ale widzę ,że niektóre kobiety tutaj albo okres mają albo mąż je zdradza.

Gość musiszz byc szurnieta
a ja ci w ogóle nie zazdroszcze i też pisze to szczerze