Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minutkaaaaa

Co to moze byc?

Polecane posty

Gość Minutkaaaaa

W okolicy pochwy od jakis dwoch dni czuje dziwny bol(wtedy kiedy ocieram sie podczas mycia itd.), pojawily sie jakies biale grudki, jakby male zbitki bialego sluzu. Dzisiaj kiedy chcialam sie kochac z moim chlopakiem, tak mnie bolalo ze musielismy przestac. Dodam ze lecze sie caly czas z grypy i regularnie stosuje pigulki antykoncepcyjne...Czy ktoras z was to miala? Prosze o pomoc

Gość Minutkaaaa
zapomnialam dodac ze mam na imie edward a moj chlopak to znany w okolicy z wielkiego pytonga Ryszard:classic_cool:

Gość praczka i sprzataczka wyborowa
podejrzewam, z moze to byc grzybica. Ja tez czulam bol- taki jakbym miala tam skore zdarta. idz do gina koniecznie i na razie wstrzymaj sie z sexem. a bierzesz jakies antybiotyki?

Gość Minutkaaaa
ja pytam powaznie a tu jakis podszywacz sie znalazl. Prosze piszcie i nie zwracajcie na niego uwagi

Gość Minutkaaaaa
Nie lecze sie antybiotykami. Lekarz przepisal mi leki ktore nie ingerowalyby w skutecznosc pigulek.

tak ja nabawilam sie tego samego podczas roboty w pralni miejskiej kiedy to zwabiona zapachami meskiego potu zmuszona bylam onanizowac sie wsadzajac sobie jednoczesnie zafajdanekalesony Genia w moja olbrzymia dziurke :classic_cool:

bujajcie sie pdszywacze!! :P:P

Gość Minutkaaaaa
czy przyczyna grzybicy moze byc stosowanie pigulek anty lub lekarstw na grype?