Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skołowana...

Nie rozumiem czego on chce...

Polecane posty

Gość Skołowana...

znamy się od 3 miesięcy. od początku iskrzy miedzy nami. flirtujemy ze sobą praktycznie od początku, a od ponad miesiąca już bardzo intensywnie. od pewnego czasu czekam aż z jego strony przyjmie to już poważniejszą formę (nie tylko na zasadzie flirtu, gry). jednak kiedy ja próbuję jakoś poważniej porozmawiać powiem coś bardziej serio, a nie znów w formie żartu to on jakby sie płoszy. mówił mi kiedyś o tym, że ma za sobą bardzo nieprzyjemne doświadczenia związane z kobietami. powiedział coś kiedyś dając mi do zrozumienia, że potrzebuje czasu na to żeby zacząć nowy związek i nie wie ile czasu. mogę czekać, nie spieszy mi się, ale po prostu zaczynam się bać, że nie am na co czekać. nie wiem co powinnam zrobić. najprościej byłoby zapytać porozmawiać. ale jkoś mam blokadę, czuję, żę to nei skończyłoby się dobrze. ale może warto. nawet jeśli ma się przez to wszystko między nami skończyć. może lepiej teraz niż jak się bardziej zaangażuje. proszę o wasze przemyślenia

też to przerabiałam....dochopdzę do wniosku po doświadczeniu, że jeśli mówi Ci, że nie jest gotowy na związek, nie jest gotowy na związek z Tobą....u mnie tak było

Gość Skolowana...
dodam ze najbardziej ploszy sie wtedy kiedy widzi mnie jak co rano przebiegam rano nagaa moje ogromne cyce dyndaja i uderzaja o moje kolana:classic_cool:

Gość Skołowana...
juz sie za bardzo zaangazowalam... widze to chocby po przeczytaniu tego komenmtarza. ja nie chce w to uwierzyc. nie chce rezygniowac. chce, musze sprobowac...nawet jesli pozneij bede cierpie. i zreczywiscie skonczy sie tak ajk piszesz.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkn
Skołowana musisz zaryzykować jeśli to co mówi jest prawdą to znaczy ze nie jest za bardzo przekonany że coś z tego wyjdzie i boi się zaangażować. Pokaż że Tobie zależy że nie wystawisz go do wiatru. Jeśli kręcił to oznacza że nie był przekonany ale do Ciebie.

Gość kikagf
sluchaj ja ci napisze tak: daj sobie z nim spokoj. przeciez od razu widac, ze to jakis niedorozwoj emocjonalny... i niech nie gada o jakichs zlych doswiadczeniach z kobietami. pewnie bylo tak, ze sam byl palantem i wiele kobiet przez niego cierpialo... pewnie to sa te zle doswiadczenia :D uciekaj od niego lepiej... a skoro nie chce stalego zwiazku to tym bardziej to powinno dac ci do myslenia 🖐️

Gość dlskdajsdasp

wiesz co ja tez mialam taka sytuacje czekalam 3 miesiace i wkoncu mu powiedzialam ze rezygnuje ze chce bysmy byli tylko kumpalmi no i wtedy do niego doszlo ze moze mnie stracic jestesmy szczesliwa para juz 11 miesiac;)