Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedem na100 letnia

JAK MOŻNA NIE DBAĆ O SIEBIE?

Polecane posty

Gość siedem na100 letnia

ludzie, jak można o siebie nie dbać?! jak czasami jade autobusem, a nawet w szkole siedząc w ławce jestem zmuszona wdychac niezbyt miłe zapachy otaczających mnie osób, fu! może niektórym nie chce sie myć i robią to raz w tygodniu a także żal im kilku zł na antyperspirant :o a te wysuszone włosy, potargane albo wystrzyżone bez ładu i składu 10minut zajęłoby żeby to jakoś ułożyć no i wszelkie hity w stylu brud za paznokciami, plamy na ubraniu, brak żelazka i cera świecąca jak latarnia morska ochyda

Gość siedem na100 letnia
Dodam tylko ze sama myje sie raz na pół roku a ubranie zmieniam co miesiąc, więc chyba nie jest tragicznie.

Gość siedem na100 letnia
podszyw bez finezji! :D widac zabolało Cię to, bo sam/a należysz do osób którym żal troche czasu codziennie żeby o siebie zadbać

Gość siedem na100 letnia
ten nademna to podszywacz

Gość Zgodze sie z Tobą
Też spotykam osoby od ktorych poprostu śmierdzi. Nie rozumiem jak tak można?! Nie chodzi tu o to, żey włewać drogie perfumy na siebie ale o to żeby przynajmniej raz dziennie wziąść kąpiel. Obowiązkowo mydło, woda, szampon i pasta do zębów codziennie.Tyle kosmetyków wystarczy osobą którzy nie lubią intensywnego dbania o siebie.

Szczerze mówiąc, w zimie rzadko czuć kogoś obok :P chyba, że robotnik czy jakaś cizia śmierdząca papierosami :O W wieku 17 lat niektórzy jeszcze mają problemy z nadmiernym poceniem :P tak samo cera-mimo mycia i pudrowania może się świecić za godzinę. Niektórzy mają problem z suchymi włosami i robią, co mogą, ale wiadomo... nie wszystko jest zawsze perfect:P plama, pogniecenie ubrania-to zdarza się w ciągu DNIA. Radzę nabrać trochę dystansu, a nie krytykować. I zasuwaj na imprezę/do książek, a nie siedzisz na cafe:P

Gość siedem na100 letnia
persymona - zasuwaj czytać książke, a nie siedzisz na cafe :P jak się robi co może, to na pewno są efekty.. oczywiście jeśli ktoś rozjaśnia włosy z czarnych na popielaty blond a potem nie chce mu się farbować odrostów, a mimo wszystko mysli że dzieki tej zmianie będzie wyglądać śwetnie to cóż.. a ile topików widziałam na kafeterii w stylu "czy kąpiecie się codziennie/czy pierzecie ubranie po jednym założeniu/mam okropną cere, podajcie jakies domowe sposoby" :o porażka!! jak można mieć zdrową cere jeśli unika się kosmetyczki, dermatologa i liczy się na to że stanie się piękna np. przez odstawienie wszelkich kosmetyków :o [może rzeczywiscie dla skóry niektorych przynosi to chwilową ulgę, ale wątpie aby skórę można było utrzymać w dobrej kondycji bez ŻADNEJ pielęgnacji] w internecie wychodzi na wierzch wszystko Zgodze sie z Tobą - no właśnie! nie mówie żeby wszyscy jakoś szczegolnie intensywnie dbali o wygląd, ale tu chodzi o najbardziej podstawowe rzeczy! jak widze przetłuszczone na maxa włosy to mi się niedobrze robi! ile czasu potrzeba na prysznic? 10min?