Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZULAA

CHCE BYC MAMA

Polecane posty

WITAM wszystkich ja jestem tu nowa widze ze sa tu dziewczyny ktore probuja zostac mamami. ja tez sie staram od miesiecy. jednak widze ze to nie takie proste :-(. A WY DłUGO SIE JUZ STARACIE???????

Gość myszak24
hej nie poddawaj sie napewno sie uda

Gość nnnnuna
a co to ma do rzeczy?

każdy organiz jest inny ja brałam 3 lata i odstawiłam zaszłam w ciąże za pirwszym razem a niektóre kobiety nie mogą zajsć odczego to zależy nie wiem

Gość a co to ma do rzeczy
nie mają wpływu na zajscie w ciaze ja brałam z 5 lat tabletki, zaszłam w ciaze przypadkiem (jak juz nie brałalam, nie zabezpieczałam sie niczym) acha i wziłam escapelle, w 20 godz.po stosunku i mam teraz coreczkę :)

Gość 123456789987654321
bo Ty myszka to super jestes pod każdym względem buhahahahahah

nie twierdze ze jestem super tylko mówie jak było i że każda kobieta jest inna jak widać te dziewczyny co niebiorą tabletek też czasem spotyka trud z zajściem w ciaże jak i te co biorą trzeba być silnym

Gość niedoszly ojciec
a ja chce byc tata! i co z tego jak potencjalna mamusia nie chce slyszec o dzicku, kurwa no! chyba sobie zrobie na boku :(

ja ogolnie kiedy sie zdecydowałam bylam pelna optymizmu. ale jak zaczelam czytac ile mozna czekac ze sie nie udaje i w ogole....... masakra

Hej Wam! Fajnie że powstal taki temacik:)wlasnie staram sie o dzidzie jest to moj pierwszy cykl .mam nadzieje ze okaze sie owocny:) Pozdrawiam wszystkie Staraczki:)

a no ja mam jeszcze problem. gdyz mam bardzo nierelularne miesiaczki. i w zasadzie niewiem kiedy mam okres plodny. nie umiem sobie obliczyc. dlatego musze kochac sie ze swoim facetem codziennie i juz szczerze powiedziawszy mnie to nudzi zawsze bylo to dla mnie przyjemne a teraz czuje sie jak bym musiala isc do pracy. tak mi sie nie chce... a moze ze mna jest cos nie tak.. sama juz nie wiem w kazdym badz razie zycze wam kochane milego wieczorku i mam nadzieje ze cos napiszecie razem razniej :-) pozdarwiam

Gość czekolada z mandw
niedoszly ojciec jak ja bym chciala,zeby moj facet chcial tak,jak ty...

ZULAA ja mam cykle 31 a nawet do 36 dni.akurat juterko zaczynaja mi sie dni plodne:)wiec zabieram sie do dziela:) mam tez pewne obawy ze sie nie uda.....no ale zobaczymy sprobujemy w nastepnym cyklu:P ZULAA trzymaj sie glowa do góry i zycze milego starania

Witam i pozdrawiam! Ja tak unikam stwierdzenia, że się \"staramy\", bo od razu bym sie tym zestresowała. Po prostu zdaję się na los i... mam nadzieję, że w tym miesiącu nie dostanę już @. Jutro chyba oszaleję z nerwów. Powodzenia!

Gość megi12
no włąsnie szuakłam takiego topiku! Tak staram sie z mezem od roku tak na serio a w sumie ponad 2,5 roku.Nigdy si nie zabezpieczalismy i to jest dziwne, u mnie ejst jeszcze jeden problem po slubie nie ukladalo nam sie najlepiej , maz ma takie glupie poglady takie nie rodzinne ja zas jestem z rodziny gdzie wszyscy sie kochaja i za soba bardzo są i byl z tym problem bo moj maz nie umie sabie wytlumaczyc jak ja moge stac morem za bratem mama czy tata! i dlugo nie moglismy dojsc łądu ze soba, teraz jest troche lepiej ale nie tak jakbym o tym marzyla, przeszkadza nam to troche w planowaniu rodziny bo ja bardzo chche(on tez) al enie jestem pewna jak to w zyciu z nim mi bedzie , ja chyba jestem niezbyt normalna:) kurcze sama nie wiem prage bardzo dziecka, mam 23 lata!!! zawsze mialam instynkt wyostrzony uwielbiam dzieci, ale do tematu lecze sie od pol roku,mam nadzieje ze nie dlugo przyjdzie czas na mnie, aha jeszcze jedno moja bratowa nie chchiaal miec dziecka teraz i ostatnio oznajmila ze jest w ciazy przezylam to masakrycznie! ale sie z tym pogodzilam ale o niej to juz musi byc inny topik zeby opowidziec( w skrucie nic w zyciu nie robi a non stop odnosi sukcesy) zapytacie czy jestem zazdrosna tak! jestem bo nie znosze ludzi ktorzy nic nie robia w zyciu i nie maja swoich celow! boze jaki dlugi ten moj list........