Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gustawek

czy latwo jest poderwac dziewczyne na ulicy?

Polecane posty

Gość gustawek

Zależy jaką :D W sumie to obojętne gdzie podrywasz-klub, ulica, kawiarnia, sklep. Jeśli ma nastrój, podobasz się jej i jest wolna, to ją poderwiesz ;) (o ile umiesz). Pomijam miejsca jak stoisko tamponów i damską toaletę ;):D

persymona czemu tam podrywa się najfajniej :P

Gość gustawek
Ja probowalem kiedys na przystanku ale z miernym skutkiem. udawala mila ale widac bylo ze pragnela abym szybko sie zmyl. A potem chichrala sie z kolezanka. I potem narzekacie kobiety ze jestescie same.

gustawek jak miałeś gadkę płaską jak deska i waliłeś tekstami wypranymi jak skarpetki prezia to się nie dziw

Gość gustawek
Nie sadze bym mial jakas glupia gatke, zreszta sam nie wiem. staralem sie byc uprzejmy. No coz nie pierwszy raz sie przekonuje ze do dziewczyny ciezko trafic. Rozumiem jeszcze ten przystanek. Kiedys probowalem poderwac tez w kubie to wtedy naskoczyla na mnie ze pewnie chce ja przeleciec. Wiec jak mam poznac dziewczyne?

Gość evaaaaaaaaa
No to Gustawek musisz sie bardziej postarać:) Nie wiem, skoro chcesz poderwać dziewczynę, np. na ulicy to zagadaj ją nawiązując do sytuacji, która się dzieje obok Was albo coś w tym rodzaju:)Na pewno Ci się kiedyś uda;)

Jesli dziewczyna jest wolna, to mozna poderwac. A czy latwo, to juz nie mnie oceniac, wszak kobieta jestem ;).