Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lenka20

dokucza mi samotnosc - mam dosc zycia w pojedynke..

Polecane posty

Chociaz mam niby dopiero 21 lat..nie jestem brzydka..ani gruba..nie jestem choleryczka..maniaczka seriali telewizyjnych.. Nie jestem pusta kobieta..wyrachowana..myslaca tylko o sobie.. Mam normalnych rodzicow..znajomych..nie jestem szara myszka..nie miewam problemow finansowych..studiuje..mam duzo wolnego czasu.. A jednak jest cos w tym - poniewaz ciagle brak mi kogos bliskiego..nie chce tylko kochac ale rowniez byc kochana..pare razy zawiodlam sie na ludziach..kiedy spotkalam kogos kto stal sie dla mnie wszystkicm - nagle cos sie zepsulo..juz nie bylam Sloneczkiem..Kwiatuszkiem..nie zaslugiwalam nawet na \"tesknie za Toba\" w ciagu dnia..po tygodniu niewidzenia sie.. Juz nie potrafie zaufac..boje sie ze spotka mnie znowu to samo..pokocham - przegram.. Marzy mi sie normalny zwiazek..kiedy z utesknieniem czekasz na tadruga osobe..kiedy zasypiasz i budzisz sie z mysla o niej..kiedy patrzysz jak spi..kiedy masujesz jej plecy po pracy..kiedy idzie sie razem na zakupy..kiedy zwyczajnie sie kocha..nie za cos, ale po prostu ze ktos jest.. Boje sie ze zawsze bede sama..

Gość nalesnik
hej przyłacze sie do tego topiku bo mam ten sam problem mam 21 lat i tez jakos nie jestem vbrzydka a nawet ładana heheh kazdy tak mowi ale co z tego jak mi brak 2 połowki uroda i ciuchy to nie wszystko...........

Gość hahahahhahaaaaaaaaaaaaa
wszyskie pisza ze nie sa brzydkie... ok musicie miec niezle najebane pod kopulka jak nie macie facetow. ps. ja tez jestem nie brzydki i jestem samotny ale narazie mi dobrze samemu bo na horyzoncie nie ma zadnej wartosciowej babki. tyle w tym temacie pozdrawiam cieplo :***

Ja w wieku 21 lat to po diskach smigalam. Bylam sama i to byl najpiekniejszy i najbardziej szalony okres mego zycia. Z mezem tez jest fajnie ale juz bardziej spokojnie tym bardziej ze jemu nie bardzo chce sie wychodzic.

Nie potrafie byc nieczula..nie myslec..nie angazowac sie chociaz troszeczke..Mam w sobie duzo milosci ktora chcialabym komus dac..jak na razie daje ja tylko rodzicom bo sa wspaniali..daje ja znajomym bo moge na nich polegac..a co ze mna? tez chce troche milosci.. Nie interesuja mnie przelotne \"zwiazki\" dla zabicia nudy i poskromienia wlasnych zadz..fakt - brak mi bliskosci..itd.itd..Jest mi naprawde ciezko.. Po drugie jak mam kogos poznac? Nie ma takiej opci..przeciez nie zaczepi mnie jaki Pan na przejsciu dla pieszych i nie umowi sie ze mna na kawe..

Co masz na mysli..nje** pod kopulka? musze sprawdzic czy moze faktycznie moze tak mam..:)

Gość senor eugenoo
nie lubie kawy ale na herbatke i ciasteczko :) moge wpasć!

Nie interesuja mnie przelotne \"zwiazki\" --- to co jak poznajesz kogos na wstepie ma ci sie oswiadczyc? Jak sie kogos poznaje to przeciez nie wiesz czy to ten na zawsze czy tylko przelotna znajomosc. Dlatego na poczatku trzeba sie po prostu dobrze bawic, byc otwartym i myslec ze to kolejna fajna znajomosc a nie ze to potencjalny kandydat na meza.

Heh moze byc kawa..herbata..piza..cokolwiek..ciacho..moge nawet isc na zwykly przyziemny spacerek..nie robi mi to roznicy..Nie potrzebuje chodzic do Sowy by czuc sie wartosciowo..moge wyskoczyc na piwko..Ale z kim? kolezanki..znajmomi..domowki..to juz mnie nie bawi..sama tez wychodzilam - ale wpadalam w jeszcze wieksze przygnebienie..

To jak ty w wieku 20 latach masz juz takie nastawienie ze nic cie nie bawi a twoj jedyny cel zyciowy to facet to sie nie dziwie zes sama. Chocbys nie wiem jak byla lafdna jak masz w oczach desperacje i w kazdym facecie upatrujesz kandydata na meza to facet to wyczuwa i omija cie szerokim lukiem.

lenka moja droga : mam na mysli ze ludzie w wieku 19-21 w wiekszosci juz maja partnerow do ktorych sa przywiazani a nie konieczne kochaja bo to sa dwa rozne pojecia, wiec nie ma sie co zamartwiac :) ja mam 19 lat mialem jedna dziewczyne na powaznie przez prawie rok ale sie zmieniala i mowilem ze kocham a wcale tak nie bylo i ona chyba tez tak miala... rozstalismy sie miesiac temu i czuje sie zajebiscie :) zero przygnebienia itd. bedzie dobrze, jak masz kogos spotkac i byc z kims to bedziesz predzej czy puzniej (chociaz to slowo "puzniej" mnie troche przeraza) pozdro

Przelotny znaczy: dzis jest fajnie..jutro moze tez - ale to koniec bo juz mi sie znudzilas..jest na swiecie przeciez tyle fajcyh lasek..eh..oczywiscie ze chodzi o znajmosc..ale tez o jhakies zaufanie..ze ten ktos chce Cie blizej poznac..ze nie traktuje Cie przedmiotowo..

Gość malutka 22
mam ten sam problem tylko ze jestem o roczek starsza , a co do zabawy i dyscotek i przelotnych znajomosci , widocznie nam to juz nie wystarcza

To ze ma tyle lat nie znaczy ze mam ochote lazic cale zycie po klubach..dyskotekach..poznawac ciagle kogos nowego..bawic sie.. Nie chodzi tez o to zeby zaraz znalezc sobie meza..no nie..kto tu mowi o malzenstwie..chodzi o kogos z kim mozesz dzielic wlasne sprawy..z kimlaczy Cie intymnosc..a nie tylko sex..kogo kochasz prawdziwie - w tym wieku mozna kochac..a nie tylko mowisz \"kocham\" a myslisz inaczej.. Wydaje mi sie ze jestem troszke dojrzalsza niz inne Pnie w tym wieku..kazda ma inne potrzeby..

Gość malutka 22
tez mi mowia , ze jestem ladna , mam powodzenie , ale tak trudno w dzisiejszych czasach poznac kogos wolnego i fajnego :/

To jak poznasz chlopaka to jak bedziesz wiedziec ze to ten: ma ci sie z gory oswiadczyc? Moze sie zdarzyc ze poznasz kogos i mimo ladnego wygladu nie bedzie sie kleila np rozmowa i zwiazek nie ruszy. Jedyne co mozesz zrobic musisz wyjsc miedzy ludzi i poznawac normalnie znajomych i bawic sie. Jesli sie zamkniesz w czterech scianach w takim wieku to ciezko ci bedzie kogos poznac.

Gość senor eugenoo
tak tak dookoła sami patoflarze ,tylko ja jestem fajny ale zajety

ja jestem wolny i fajny :D serio !

Gość malutka 22
dokladnie ile mozna sie bawic , moze ja wczesnie zaczelam , bo na 1 dyskotece bylam pewnie w wieku 16 lat , od poczatku studiow imprezowalam wręcz nałogowo ;) ale tak jak autorka poznalam kogos i sie zakochalam , i tez juz nie jesteśmy razem . I strasznie mi brakuje właśnie osoby która mogłabym pokochac.

Nie chodzi o oswiadczyny..nie jest to dla mnie wazne..jest takie cos jak uczucia..intuicja..poczucie bezpieczenstwa..pewnosci - to sie czuje..o to nie trzeba pytac codziennie..to nie wymaga zapewnien drugiej osoby..Jesli komusna Tobie zalezy to sie zwyczajnie czuje..nikt nie mataczy..nie kreci..chce sie spotkac..pisze..dzwoni..odzywa sie..To oczywiste..

Gość senor eugenoo
jezeli macie potrzeby ....:) moge wam pomoc mam wolne dzisiaj

Gość lubię placki
ja też jestem wolny i fajny :) i napewno jest ich więcej tylko np ja nie chodze na imprezy bo mnie nudzą wole widowiska sportowe

lenka : przemawia przez Ciebie desperacja. ciesz sie tym ze jestes wolna bo jeszcze za tym zatesknisz :D

Bawienie nie chodzi o to by ciagle na imprezach przebywac ale ogolnie by poznawac nowych ludzi, podrozowac, byc otwartym, wychodzic tez do kina, do pubu, ze znajomymi, ogolnie ZYC i nie zamykac sie w sobie. Jak dla mnie to najgorsze podejscie jest to \"Jestem dojrzalsza niz inne\"--tylko ze faceci w wieku 20 -25 lat okolo to najczesciej szukaja dziewczyn wlasnie przebojowych a nie takich co mysla juz tylko o ozenku. Ja w wieku 21 imprezowalam ile wlezie i chyba zle sie to u mnie nie odbylo bo meza poznalam wlasnie na jednej z imprez. A jakbym siedziala w domu i udawala dojrzalsza niz inne to bym pewnie dzis byla jedna z tych co narzeka.

Moze to dziwne ale marze o tym by obudzic sie rano..otworzyc oczy - i poczuc sie szczesliwa..nie chce wcale widziec kolo siebie pieknego faceta o jakim marza 17latki..chce zobaczyc kogos z kim czuje sie dobrze..kto daje mi szczescie i czuje ze jestm mu potrzebna..chce patrzec na krzywy nos..glaskac milusi brzuszek najedzony pyszna kolacyjka..ehh..to takie nadzwyczajne??

lenka: JESTES MOIM IDEALEM ! :D

Gość senor eugenoo
jakbym moja "starą" słyszał

Gość malutka 22
mi sie wydaje ze lenie wcale nie chodzi o oswiadczyny i ze to musi byc juz na cale zycie i w ogole na 1 randce, Tylko o unikniecie bez sensownego spotykania sie z kims na kim nam nie zalezy , tak tylko zeby... nie wiem miec co robic .