Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość targana uczuciami

7 miesięcy razem... kocha... mówi o ślubie.. a moze to tylko bajka??

Polecane posty

Gość targana uczuciami

kochamy się oboje mocno:) po prostu żyć bez siebie nie możemy:) jest nam razem jak w bajce:) od 3 miesięcy mówi mi że jestem tą jedyną z którą chce spędzić resztę życia, ożenić się, mieć dwójkę dzieci... Chciałby sie ze mną ożenić za 2 lata, za rok zaręczyny:) Nie kłócimy się ze sobą, mamy naprawdę udany związek, ja mam 21 on 23 lata, oboje studiujemy. Normalnie bajka:) Tylko boję sie że czar tak jak w bajce pryśnie... że coś się porobi popsuje i będzie koniec.. game over:( Ja jestem bardzo wrażliwa i boję sie mieć złamane serce.. że przestanę mu sie podobać być atrakcyjna... NArazie jest super ale... CZy ktoś miał podobną sytuację? kto może mi coś racjonalnie poradzić?:)

Gość targana uczuciami
a może nie brać tego na poważnie??

Gość czy aby normalna
nie mysl co bedzie.. zyj chwila.. nie kombinuj za duzo ... ;)))) bedfzie dobrze bo sie kochacie :)

Po prostu bądźcie razem, nie róbcie sobie ciśnienia na ślub. Za rok zobaczycie, czy chcecie nadal tych zaręczyn. Nie ma się co spieszyć :-) Korzystajcie i cieszcie się z tego, że jesteście po prostu razem :-)

Gość kuuuuuuurkaaaa
u mnie tez tak było. gdzies z 2 lata :) pozniej zaczelo robic sie "zwyklej". pojawily sie problemy. poradzilismy sobie z tym i jestesmy ze soba 5 lat. ale to juz jest zupelnie inny etap zwiazku. odczekaj i zadecyduj potem.

Gość targana uczuciami
no właśnie nic mu nie mówię, nie obiecuję, nie śpieszę sie, moze to wszystko samo przyjdzie z czasem że będę wiedzieć to ze chcę z nim spędzić całe życie tak bardzo, jak teraz wiem, że go kocham:) może lepiej o tym nie myśleć teraz żyć tym co jest, tak dobrze jak nam jest teraz:)

Pierwszy rok związku jest piękny, motylki i te sprawy.Ja poznałam nażeczonego jak miałam 17 lat do dziś jesteśmy razem w czerwcu mamy ślub,ale uwierz mi z biegiem czasu związek zmienia się, są wzloty i upadki,dochodzą problemy dnia codziennego.Ja mojego faceta znam na wylot,wiem nawet jaką on może zrobć minę w danej sytuacji.Teraz jesteśmy razem 6 lat.Czasem jest mi żal że te początki są już za nami,ale takie jst życie.Związek musi dojrzewać i nie może stać w miejscu!

Gość its too late...
Mi mówił to samo... i bylismy ze soba 1,5 roku... bylismy...