Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruryk

Jak ja tego nienawidze!!!

Polecane posty

Gość ruryk

Byla dziewczyna nagle sie odzywa, wymieniamy pare smsow i nie odzywa sie nagle, po jakims czasie pytam czy juz skonczylismy rozmowe to ona odpisuje, ze tak, bo kasy nie ma, a smsy kosztuja. I nie mam sie jak podziac, a nie bede dalej pisal bo na debila wyjde. Pomozcie ://////////////

pewnie nadal Ci na niej zalezy...skoro nie pisze, to Ty tez nie pisz, nie bądź nachalny.Moze faktycznie nie ma juz nic na koncie.Jesli jej choc troche zalezy ,to sie wkrotce odezwie

Gość CHCIAŁA POGADAĆ
miała nadzieję, że moze zadzwonisz, ale sie nei kwapiłeś, więc stwierdziął, ze szkoda kasy na smsy... skoro pierwsza wyciągneła ręke, to teraz twoja kolej, powodzenia!

Gość pamites
chłopie, ona z takich co zawsze chcą być pożadane. Wiec porzucają i kuszą. Znowu porzucają i kuszą. I tak w kółko.

Gość ruryk
Przeciez ma chlopaka, juz drugiego po mnie :/ wkurza mnie to bo przypomina mi o sobie i nie moge sie na nowo pozbierac :/// mam ja od dawien dawna zabokokwana na gg i chciala zebym ja odblokowal.

Gość ruryk
pamites - to samo mowila mi kolezanka, ze ona chcialaby zeby wszyscy byli ja czcili ://

Gość ruryk
Ja do niej sam sie nie odzywam. A juz tak robilem, ze nie odpisywalem, ale mi samemu w koncu przestawalo to odpowiadac i w pewnym momencie odpowiadalem. Dobrze, ze przynajmniej sam sie do niej nie odzywam, chyba ze ona napisze :P ale ona napisze, bo chce po prostu pogadac, a ja sobie robie nadzieje :( ostatnio napisala mi, ze chce zebym wiedzial, ze mnie lubi i szanuje :/