Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia Igorka

pierwsze soki

Polecane posty

Gość Mamusia Igorka

Dziewczyny, od jakiego soku najlepiej zacząć rozszerzanie diety niemowlęcia? Zakupiłam marchwiowo-jabłkowego bobofruta, marchwiowo - jabłkowego z dynią i samo jabłuszko. Od którego zacząć? To pierwszy nowy pokarm Małego, do tej pory pił tylko moje mleko!!

Gość ROXANA DIMITROVA
nie masz większych problemów ?

Gość manianana
lepiej sama mu zrób soczeka z jabłuszka i marchewki............

Gość Klapoucha
Zaczelabym od jednoskladnikowego - wiec moze jabuszko. I niewiele na poczatek. Pozdrawiam.

W pierwszym tygodniu podawaj np samo jabłuszko, w drugim samą marchewkę jakby miało na coś uczulenie będziesz miała pewność na co. Później możesz zacząć łączyć soczki. Jabłuszko czy marchewke możesz też podawać starte w małych ilościach.

Gość Morelcia
Ja jako pierwszy podałam soczek Gerbera z serii Naturalnie proste. Potem dałam jabłkowo-marchwiowy. Najważniejsze, zeby był bez cukru. Pozdrawiam

ZACZNIJ OD SOCZKU JABłUSZKOWEGO, KILKA łYżECZEK PRZEZ KILKA DNI I OBSERWUJ DZIECKO A PóżNIEJ WPROWADź KOLEJNą NOWOSC

Gość pie-czarka
ja zaczęłam od podawania bobofruta soku jabłkowego. we wszystkich poradnikach pisza, ze jabłuszko najbardziej neutralne jest. potem zacznij inne soczki podawać, a w końcu możesz łączyć i tworzyć nowe smaki dla urozmaicenia.