Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Exiatil...

Exiatil

Polecane posty

Gość Exiatil...

uzywam ostatnio antyperspirantu exiatil, czy to pieczenie jest normalne?? wręcz robi sie nieznośne:| wczoraj jeszcze było w porządku ale dzisiaj?? dopiero zaczelam, teraz drugi dzien... w niektorych miejscach mam tak podrazniona skore, ze mam ochote to zmyc, od razu powiem, ze nie dawalam go na podrazniona skore, i uzylam zgodnie z zaleceniami na ulotce... czy to jakies uczulenie??moja siostra tez zaczela uzywac, i ma jeszcze gorzej, takie bable biale jej wyszly....ja mam tylko takie pregi czerwone...

Gość Exiatil
mógłby się ktos wypowiedzieć?nie wiem czy to zmyć, czy co...masakra.

Gość o rany to proste
nie bój żaby smaruj dalej

Gość długie rzęsy
Pachy muszą być kompletnie suche zanim posmarujesz.Wtedy nic nie piecze.Jeśli robisz tak jak jest napisane i dalej jest coś nie tak, to może masz uczulenie na to.

Gość Exiatil...
mam suche...specjalnie czekam dLugo po prysznicu...i dokłasdnie wycieram...także to nie to, ale dziękuję

Gość Exiatil...
mam suche...specjalnie czekam dLugo po prysznicu...i dokłasdnie wycieram...także to nie to, ale dziękuję

etiaxil jest w 2-ch wersjach - niebieska jest łagodniejsza(sensitive) - której Ty używasz? dodatkowo - używa sie go max 2x w tygodniu i nie bezpośrednio po depilacji jeśli piecze kilka minut po aplikacji trzeba to zmyć wodą i zrobić kilkudniową przerwę

Gość Exiatil...
przeciez pisze, że na suche pachy, że na nie podrażnione (goliłam się 4 dni temu), użyłam tego drugi raz... a na ulotce pisze, żeby użyć tego 2 - 3 razy pod rzad..... a później dopierro co kilka dni... wszytsko według ulotki..więc..nie dawajcie mi takich rad.. dziękuję, ze odpisujecie, ale napiszcie cos o czym nie wiem, a używam tego zgodnie z zaleceniami... używam czerwoengo, taki mi pani dała w aptece..

Gość Exiatil...
to znowu ja...chyba mam alergię... myślicie, że niebieski będzie mniej podrażniał?? teraz pachy mnie tak swędza, jak nie wiem, ol nocy nie spałam, tak drapały szczypały, swędziały:| ponadto poajwily się takie strupki, jakby tak wysuszyło mi skóre:|hmm... co mogę stosowac w zamian??bo babka w aptece mówiła, że to w sumie taki ejdyny deo...

Gość levy
LUDZIE!!! czy ktos z Was ulotke przeczytal?! tego sie nie uzywa codziennie!!! gora 2 razy w tygodniu...najlepiej niedziela i czwartek!!! nie czesciej, bo zniszcztcie gruczoly potowe...:) pozdro