Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana102

Wyjść za niego?

Polecane posty

Gość Załamana102

Jestem załamana. Mam narzeczonego i we wrzesniu 2008 mamy wziać slub (wszystko jest juz zamowione). Ten slub to byla bardziej moja decyzja, bo on jest wiecznym chlopcem, a ja po 4 latach związku chcialam stabilizacji. Niedawno jednak poznalam innego meżczyznę... Jestesmy jak jedno ciało i jedna dusza, rozumiemy sie bez słow. Teraz dopiero zrozumialam jak bardzo roznimy sie z narzeczonym, ze mamy inne pasje, inne poglądy na zycie, inny stosunek do dzieci i rodziny. Ten nowy mezczyzna chce byc ze mna, byc ojcem moich dzieci... Rodzina narzeczonego trzktuje mnie jak corke i on sam tez mnie bardzo kocha, ale we mnie juz sie chyba ta milosc wypalila... Pomozcie! Kto byl w takiej sytuacji...

po co go oklamywac, jego i cala rodzine? jesli teraz za niego wyjdziesz, za rok od slubu bedziesz po rozwodzie bo z nim nie wytrzymasz. Zrobisz jak uwazasz ale ja bym na Twoim miejscu nie wyszla za maz za takiego goscia. Najwazniejsze w malzenstwie jest zaufanie

Gość ja nie bylam
ale powiem ci szczerze ze to jest raczej chwilowe zauroczenie...tez mam faceta od 3 lat, a co jakis czas zaczynaja mi sie podobac rozni faceci i mysle sobie: z moim sie juz wszystko wypalilo, z tamtym bym miala niebo...ale przychodzi co do czego....i kocham tego jedynego mojego. Tobie tez tego zycze:)pozdrawiam

Gość ja już niestety nie mam takieg
o wyboru spróbuj z nowym , albo stwierdzisz, że jesteście dla sienbie , albo to ze ,,starym ,, MĘŻCZYZNĄ JEST CI PISANE

Gość hmmmmmm.................
Rzeczywiscie jestes w ciezkiej sytuacji ale poniewaz jestem osaba postronna to latwe jest dla mnie podjecie decyzji. Otoz sadze,ze powinnas sie roztac z narzeczonym jesli uwazasz,ze z tamtym bylo by ci lepiej. Pamietaj,ze teraz masz jeszcze czas i lepiej go wykorzystac, lepiej teraz sie roztac niz pozniej sie rozwodzic!

Gość hmmmmmm.................
Tak sobie ladnie wyjasnilam,ze jesli nowy facet pozwolil ci zrozumiec,ze z narzeczonym nie jest tak pieknie jakbys chciala to trzeba to zmienic ale..... poczekaj i zastanow sie dobrze, poniewaz jesli wybierzesz innego to wtedy sie mozesz przekonac,ze to wlasnie tamten dawal ci ta stabilizacje i warto jeszcze pamietac,ze przeciwienstwa sie przyciagaja. Takze jak juz pisalam na poczatku masz bardzo ciezki orzech do zgryzienia!