Mirabelka1 0 Napisano Listopad 23, 2007 w sumie przez te niecałe 6 lat brałam: Cilest, Microgynon, Diane, Regulon, Jeanine, Minulet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 23, 2007 a z cerą to ja od zawsze mam problemy, co jakiś czas wyskakują mi krostki, nawet tabletki mi na to nie pomogły, ale nie jest tragicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 23, 2007 no to nie ma doswiadczenie w tabletkach masz...a zanim zaczelas brac to tez mialas nieregularne miesiaczki? w sensie tak dlugie cykle? Mi akurat po dianie cera baardzo sie poprawila a tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 23, 2007 ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 23, 2007 mi po Dianie nic sie nie poprawiła, przynajmniej ja nie zauważyłam żadnej zmiany. A przed tabsami też miałam cykle ok 30, 30-kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 23, 2007 jestem z 1982 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 23, 2007 Czyli rok starsza ode mnie..To szybko zaczelas z antykoncepcja, ale ok juz ci nie zawracam glowy, lece na zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 23, 2007 wcale mi nie zawracasz głowy. Mojego męża poznałam w ostatniej klasie liceum i wtedy miałam 19 lat. Jestem odpowiedzialna i uważam tabletki za 100 % zabezpieczenie, dlatego brałam je od lipca 2001 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 23, 2007 witam chwile mnie nie ma a juz tak duzo do czytania. Fajno. chodz ja mam dzis dola. Pokłuciłam sie z tym moim :-( i to kiedy beda sie zblizac dni plodne :-( Ale zauważyłam ze przy koncu @ zawsze sie pokłuce z nim. jestem wtedy jakos dziwnie zła na wszystko. I stale go wyzywam. No ale nic. Jeszcze troche czasu zostało... Miło ze nie jestem sama. myslalam ze dlugie cykle to tylko moje przekleństwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 23, 2007 natalka nie jesteś sama, i nie martw się ja też z moim mężem często się kłóce i to przeze mnie bo jestem nerwowa i wszystko mnie zawsze wkurza, aż strach pomysleć co będzie w ciąży, gdy przyjdą humorki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misia MHP 0 Napisano Listopad 23, 2007 Być może problem tkwi w psychice :( Za dobrze to między nami się nie układa, nerwowe roczniki czy jak... Brałam Cilest trzy m-ce, ale kiepsko na mnie działał. Od tamtej pory minęło kilka lat i cały czas bez zabezpieczenia... I nic, i nic... A latka lecą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 23, 2007 Misia skoro już tak długo się staracie to wybierz się do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misia MHP 0 Napisano Listopad 23, 2007 Byłam u jednego, olał temat. Byłam u drugiego, to powiedział: \"w domu siedzieć, paznokcie malować, a nie do pracy chodzić!!!\" - zupełnie jakby to miała być recepta na zajście w ciążę Robiłam badania hormonalne, są ok, męża takie, jak napisałam na poprzedniej stronie (m.in.), więc chyba zamiast ginekologa, endokrynologa czy innego -loga, chyba pójdę do psychiatry , bo już sama nie wiem, co robić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 23, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 24, 2007 cześć dziewczyny. Misia może rzeczywiście wybierz się do psychologa, jeśli to może pomóc, to na pewno warto. Za 10 dni testowanko. Dziś 30 dc i temp 36,9 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 24, 2007 ooo Mirabelka piekne masz te otatnie temperaturki, staraj sie staraj! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 24, 2007 natalkaa a jak twoje pomiarki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 24, 2007 wiem wiem Lusia, aż się dziwię sama, ta ostatnia to najwyższa w całym dotychczasowym cyklu. Test za 10 dni, nie wiem czy tyle wytrzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 24, 2007 Mirabelka wczesniej nawet nie ma po co robic testu, szkoda i nerwow i kasy poczekaj do dnia spodziewanej miesiaczki i wtedy zrob i najlepiej nie nakrecaj sie za bardzo bo wiesz jak to jest im bardziej chcesz tym bardziej nie wychodzi...ale mam nadzijeje ze sie uda. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 26, 2007 czesc dziewczynki a gdzie wyscie sie podziały? Nikt juz nie ma nic do napisania na naszym topiku?:( Co tam u Was? Ja czekam dzis na @ i czuje sie tak jakby miala przyjsc ZARAZ! Wiecie co? ja chyba cos zle wyliczylam, bo skoro ostatnio mialam okres 21.10 tooo.. chyba moj cykl wydluzyl sie z 30 dniowego nie? hmm cos mi tu nie pasuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 26, 2007 wiem Lusia że nie ma sensu robić wcześniej, poczekam, w końcu te 8 dni to nie tak tragicznie. Dziś tempk już siódmy dzień wysoka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 26, 2007 Mirabelka no to jak dobrze pojdzie to bedziesz miala cudowny prezent na mikołajki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 26, 2007 no, 40 dzień cyklu przypada 4 grudnia, akurat wtedy mam wolne w pracy więc teścik moge robić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 26, 2007 witam dziewczynki troche mnie tu nie bylo. mialam ostatnio troche problemow. z tego wszystkiego zapominalam o temperaturze i nie mierzylam :-( dopiero jutro zaczne chodz wiem ze to juz niewiele daje ale od dziś chce zacząć już robić testy owulacyjne mirabelka mocno trzymam kciuki zeby ci sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lusia i jak dostalas @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 26, 2007 dziewczyny a czy to prawda że dopiero po 18 dniach wyższych temperatur można podejrzewać ciąże. Bo jak ja będę robić test to będzie mój 15 dzień (jeżeli wogóle tyle się utrzymają) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 26, 2007 ja slyszlam ze temperatura utrzymuje sie do 17 dni ale powiedz Mirabelka jakich testów ciążowych spsujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 26, 2007 ja bede robić quick ve czy jakoś tak (taki żółty z bobaskiem na okładce). Wiecie co, nie wiem co się ze mną dzieje, wczoraj bolał mnie brzuch i miałam biegunke, i dziś chyba znowu sie zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 26, 2007 jeszcze 3 godziny w pracy, mam nadzieję że jakoś wytrzymam, bo jak nie to sie zwolnie do domciu szybciej, jak mi nie przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 26, 2007 no to Mirabelka dobrze sie zapowiada :-) oby byly dwie kreseczki a wy dziewczyny jakich testow uzywacie?? ja ostatnio kupowałam pre-testy ale sa o nich rozne opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirabelka1 0 Napisano Listopad 26, 2007 natalka ja też w ostatnich cyklach używałam pre-test ale ciągle pokazywały 1 kreskę wiec teraz kupiłam inny. A co do opinii o pre test słyszałam że są ok A co do mojej biegunki to nie wiem czy tak dobrze, kobiety w ciąży cierpią raczej na zaparcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach